Denizli'de 4 Katlı Binada Yangın!

Denizli merkezinde bulunan bir apartmanın giriş katında çıkan yangın sonrasında, içeride mahsur kalan vatandaşlar, aralarında çocukların da olduğu bir grup tarafından itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Denizli merkezinde bulunan bir apartmanın giriş katında çıkan yangın sonrasında, içeride mahsur kalan vatandaşlar, aralarında çocukların da olduğu bir grup tarafından itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangın, Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Akkonak Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir binanın giriş katında meydana geldi. Henüz neden çıktığı belirlenemeyen yangın, apartmandan yükselen dumanlar sonucunda fark edildi ve olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Mahsur Kalan Vatandaşlar Kurtarıldı

Olay yerine ulaşan Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kayalık ve Bahçelievler itfaiye ekipleri, dumandan etkilenen ve üst katlarda mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için hızla harekete geçti. Merdivenli araçlarla binaya çıkan ekipler, mahsur kalanları tek tek kurtararak güvenli bir şekilde dışarı çıkardı.

Çocuklar ve Vatandaşlar İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucunda dumandan etkilenen çocuklar ve vatandaşlar güvenli bir şekilde dışarı çıkarıldı. Sağlık ekipleri, kurtarılan vatandaşlara hemen müdahale etti ve durumlarının iyi olduğunu belirtti. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesi sonucunda kontrol altına alındı.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmazken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, yangının çıkış noktasını belirlemek ve benzer olayların önüne geçmek adına gerekli incelemelerin yapılacağını belirtti.

yanan-binada-mahsur-kalanlari-itfaiye-kurtardi yanan-binada-mahsur-kalanlari-itfaiye-kurtardi yanan-binada-mahsur-kalanlari-itfaiye-kurtardi yanan-binada-mahsur-kalanlari-itfaiye-kurtardi

kaynak İHA

İLGİLİ HABERLER