Kayıp Olan Epilepsi Hastası Asılı Halde Bulundu

İHA- Sivas'ta kayıp olarak aranan epilepsi hastası bir kişi, Yıldızeli ilçesi Delikkaya köyünde ağaca asılı halde bulundu. 59 yaşındaki N.K.'den haber alamayan yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Sivas'ta kayıp olarak aranan epilepsi hastası bir kişi, Yıldızeli ilçesi Delikkaya köyünde ağaca asılı halde bulundu. 59 yaşındaki N.K.'den haber alamayan yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine AFAD, UMKE ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Arama çalışmaları sonucunda N.K.'nin cansız bedeni ağaca asılı halde bulundu. Şahsın intihar etmiş olabileceği üzerine inceleme başlatıldı.

Olayın Detayları

Olay, dün akşam saatlerinde Yıldızeli ilçesi Delikkaya köyünde meydana geldi. N.K.'den haber alamayan yakınları, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bu ihbar üzerine harekete geçen AFAD, UMKE ve Jandarma ekipleri, arama çalışmalarına başladı. Toplam 5 araç ve 32 personelin katıldığı arama operasyonunda N.K.'nin ağaca asılı halde hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay Yerinde İnceleme Başlatıldı

N.K.'nin cansız bedeni bulunduktan sonra olay yerinde inceleme başlatıldı. Yetkililer, N.K.'nin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde dururken, detaylı bir soruşturma başlatıldı. Olayın perde arkasındaki gerçeklerin aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.

KAYNAK İHA

İLGİLİ HABERLER