Kocaeli Dilovası'nda Otomobilinden İnen Kişiye Silahlı Saldırı

Kocaeli' nin Dilovası İlçe' sin de park halindeki otomobilinden inen bir kişi, husumetli olduğu şahsın silahlı saldırısına uğradı. Haberin devamı..⤵️⤵️

Kocaeli’nin Dilovası İlçe' sin de, otomobilinden inen şahıs husumetli olduğu kişi tarafından vuruldu. Ağır yaralanan mağdur, hemen hastaneye kaldırılırken, polis saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Saldırı Anı ve Kurtarma Çalışmaları

Olay, Dilovası ilçesine bağlı Dilsikelesi Mahallesi 702 Sokak'ta yaşandı. Alınan bilgilere göre, E.T. adlı şahıs, 34 HDB 992 plakalı Volkswagen marka otomobilini park ettikten hemen sonra, daha önceden aralarında husumet bulunan Ü.Y. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu E.T., aldığı mermi yaraları ile kanlar içinde yere yığıldı. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı E.T., yapılan ilk müdahalenin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. E.T.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olay Yeri İncelemeleri ve Soruşturma

Saldırgan Ü.Y., olay yerinde silahını bırakıp kaçmayı başardı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, yere saçılmış yaklaşık 6 boş mermi kovanı buldu. Polis şimdi, kaçan saldırgan Ü.Y.'yi yakalamak için detaylı bir soruşturma yürütüyor. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Kocaeli son dakika haberleri için Kocaeli Haberdar Gazetemizi takip edin...

 
 
 
 

İLGİLİ HABERLER