Kocaeli'nin Dilovası İlçesinde Korkunç Cinayet

Kocaeli' nin Dilovası İlçesinde yaşanan trajik bir olay, bölge halkını derinden sarsarken, yerel güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Haberin tüm detayları...

Kocaeli'nin huzurlu semtlerinden biri olan Dilovası'nda, Dilsikelesi Mahallesi 702 Sokak'ta yaşanan olay, bölge sakinlerini dehşete düşürdü. 11.00 sularında, Emre Taşdemir isimli bir vatandaş, 34 HDB 992 plakalı Volkswagen marka otomobilini park ettiği sırada, eski bir husumeti olduğu belirtilen Ü.Y. tarafından tabancayla saldırıya uğradı.

 

Saldırının Ardından Acı Son

Taşdemir, aldığı mermi yaraları ile kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırgan olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine hemen bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Taşdemir, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede Mücadele Yetersiz Kaldı

Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen Emre Taşdemir, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 

Polis Geniş Çaplı Aramada

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, olayın ardından kaçan saldırgan Ü.Y.'nin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma yürüten polis ekipleri, cinayetin aydınlatılması için delil toplama çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli son dakika haberleri için Kocaeli Haberdar Gazetemizi takip edin...

 
 
 
 
 
 
 

İLGİLİ HABERLER