KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde nefes kesen bir çeyrek final maçı yaşandı. İzmit Belediyespor, kendi sahasında Galatasaray Çağdaş Faktoring ile karşılaştı. Bu kritik mücadele, son saniyelere kadar süren heyecanın ardından İzmit Belediyespor'un galibiyetiyle sonuçlandı.

Kocaeli Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen mücadelede, ev sahibi İzmit Belediyespor, güçlü rakibi Galatasaray Çağdaş Faktoring'i 78-75 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte İzmit Belediyespor, seride üstünlük sağlayarak yarı finale yükseldi.

Maçın Öne Çıkanları

İzmit Belediyespor'dan Khaalia Hillsman 21 puanla maçın en skorer ismi olurken, Jaime Nared 20 puan katkı sağladı. Galatasaray Çağdaş Faktoring'de ise Julie Vanloo 20 puan ile takımının en skoreri oldu. Maç, başa baş bir mücadeleye sahne oldu.

Maçın Kırılma Anları

Maçın ilk periyodu 15-16 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sonuçlandı. İlk yarıyı 37-36 İzmit Belediyespor önde tamamladı. Üçüncü periyot, 57-62 Galatasaray'ın lehine sonuçlandı. Ancak, İzmit Belediyespor son çeyrekte gösterdiği müthiş performansla maçı lehine çevirmeyi başardı.

Bu zorlu mücadele, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde heyecanın ne denli yüksek olduğunu bir kez daha kanıtladı. İzmit Belediyespor'un yarı finale yükselmesi, takımın moralini ve motivasyonunu daha da artıracak.

İLGİLİ HABERLER