Körfez Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine Nakit Desteği...

Körfez Belediyesi'nden üniversite öğrencilerine büyük fırsat! 2024-2025 eğitim yılı için 5 bin TL eğitim desteği başvuruları başladı, detaylar için hemen tıklayın!

Körfez Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için üniversite öğrencilerine yönelik finansal destek programını duyurdu. Bu destek, lisans öğrencilerine yönelik olup, başvurular online olarak 30 Eylül 2024 tarihine kadar kabul edilecek. İlgilenen öğrenciler, Körfez Belediyesi'nin resmi web sitesi www.korfez.bel.tr üzerinden başvuru formuna ulaşabilirler.

Başvuru Koşulları ve Destek Miktarı

Eğitim desteği, ilk defa herhangi bir üniversitenin lisans programına kayıt olan ve 1. sınıf öğrencisi olanlara sunulacak. Körfez Belediyesi, uygun şartları sağlayan öğrencilere bir defalık 5 bin TL destek sağlayacak. Bu destekten yararlanmak için öğrencilerin, Türkiye'deki devlet ya da vakıf üniversitelerinden birine tam burslu olarak kabul almış olmaları, 24 yaşını doldurmamış olmaları ve Körfez'de ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.

Sonuçların Açıklanması

Başvuru sonuçları ve destek ödemeleri ile ilgili tüm bilgiler yine belediyenin internet sitesi üzerinden ilan edilecek. Öğrenciler, başvurularının durumunu ve ödeme tarihlerini bu platform üzerinden takip edebilirler.

İLGİLİ HABERLER