Aydemir Akbaş nerede defnedilecek? Cenaze töreni ne zaman?

Türk Sinemasının Usta İsmi Aydemir Akbaş, Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

İstanbul, 17 Ağustos 2024 - Geçtiğimiz gün aramızdan ayrılan ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, bugün düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Uzun yıllardır sinema ve tiyatro sahnesinde başarılı performanslarıyla izleyicilerin gönlünde taht kuran Akbaş, son dönemlerde sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.

Menajerliğinden yapılan açıklamaya göre, Akbaş'ın cenaze töreni saat 11.00'de Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilecek. Ardından sanatçı, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde öğle namazının ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Akbaş'ın sanatçı kimliği ve insan sevgisiyle her zaman akıllarda ve gönüllerde yer edindiği belirtiliyor. Sanat camiasının sevilen isimlerinden biri olan Akbaş'ın ardından, meslektaşları ve hayranları derin bir üzüntü yaşıyor.

Usta oyuncunun ailesi ve yakınları, cenaze törenine katılmak isteyenlere, saat 11.00'de Galatasaray Lisesi'nde bir araya gelmeleri çağrısında bulundu. Sanatçının anısı, cenaze töreni sırasında da tüm katılımcıların yüreklerinde yaşayacak.

Aydemir Akbaş'ın vefatı, Türk sineması ve tiyatrosu için büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor. Sanat dünyasının acı kaybı, ülke genelinde derin bir üzüntüye neden oldu.

İLGİLİ HABERLER