Beşiktaş maçı kazanırsa veya kaybederse ne olacak? Beşiktaş- Lugano rövanş maçı nerede?

Beşiktaş maçı kazanırsa veya kaybederse ne olacak? Beşiktaş- Lugano rövanş maçı nerede?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda kaderini belirleyecek bir rövanş maçına çıkıyor. İsviçre temsilcisi Lugano ile 29 Ağustos Perşembe akşamı karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, bu kritik mücadelede hem Avrupa’da yoluna devam etmek hem de taraftarlarına unutulmaz bir zafer hediye etmek istiyor. Maç, saat 21.00'de TÜPRAŞ Stadı’nda oynanacak ve Romanyalı hakem Radu Petrescu düdük çalacak.

Bu maçın sonucu, Beşiktaş’ın Avrupa arenasındaki geleceğini doğrudan etkileyecek. Eğer Beşiktaş bu maçı kazanırsa, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma hakkı elde edecek ve Avrupa sahnesindeki iddiasını sürdürecek. Ancak, eğer Beşiktaş kaybederse, Avrupa Ligi defteri kapanacak ve siyah-beyazlılar yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam edecek. Her iki durumda da Avrupa’da mücadeleye devam edecek olan Beşiktaş, taraftarlarına yeni zaferler yaşatmak için sahada ter dökecek.

Tüm gözler bu kritik karşılaşmaya çevrilmiş durumda. Beşiktaş, Lugano karşısında zaferle ayrılabilecek mi, yoksa kaderine boyun mu eğecek? Bu büyük mücadeleyi kaçırmayın! 29 Ağustos Perşembe akşamı, Beşiktaş’ın Avrupa'daki kaderi belirlenecek!

İLGİLİ HABERLER