Trendyol Süper Lig'in 22. Haftasında Beşiktaş ve Adana Demirspor, Tüpraş Stadyumu'nda Kozlarını Paylaştı.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş ve Adana Demirspor, Tüpraş Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş ve Hikmet Karaman yönetimindeki Adana Demirspor'un mücadelesi, golsüz eşitlikle sonuçlandı. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ın yönettiği bu kritik karşılaşma 0-0 sona erdi ve her iki takım da birer puanla ayrıldı.Maçın önemli anlarından biri, Adana Demirspor'dan Yusuf Barasi'nin 48. dakikada kırmızı kart görmesi oldu. Bu olay, Adana Demirspor'u maçın geri kalanında 10 kişi bıraktı. Beşiktaş, bu maçla birlikte puanını 36'ya yükseltirken, Adana Demirspor 31 puana ulaştı.

90 Dakikada Neler Oldu?

Maçın başlarında, 3. dakikada Demir Ege Tıknaz'ın pasıyla hareketlenen Jonas Svensson, Milot Rashica'ya pas verdi. Rashica'nın ceza sahasına girerken yaptığı vuruş, kaleci Shahruddin Magomedaliev tarafından kurtarıldı. 10. dakikada Cenk'in serbest vuruşu ve Tayfur'un seken topa yaptığı vuruş, savunmadan döndü. Dakikada Fernandes'in kornerden yaptığı ortada Zaynutdinov'un kafa vuruşu, az farkla auta gitti. 27. dakikada Emre'nin serbest vuruşundan sonra Stambouli'nin vuruşu üstten dışarı çıktı. 35. dakikada Rashica'nın sert şutu direğin yanından auta gitti.
İkinci yarıda, 50. dakikada Semih'in ortasında Necip'in kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı. 69. dakikada Semih Kılıçsoy'un şutu üst direkten dışarı gitti. 72. dakikada Rashica ve Semih'in geliştirdiği atak, savunmaya çarparak kornere gitti. 84. dakikada Rebic'in pasında Ghezzal'ın şutu, kaleci Magomedaliev tarafından iki hamlede kontrol edildi.Maçın sonucu 0-0 olarak tescillendi. Beşiktaş'ta Jonas Svensson, ilk kez ilk 11'de başladı ve eski takımı Adana Demirspor'a karşı oynadı. Umut Meraş, ısınma hareketleri sırasında yaşadığı sakatlık nedeniyle son anda kadrodan çıkarıldı. Beşiktaş'ta 4 oyuncu sarı kart sınırındaydı. Adana Demirspor'da ise Hikmet Karaman, son maçın 11'inde 3 değişiklik yaptı.

İLGİLİ HABERLER