Beyoğlu'nda İETT Otobüsünde Çıkan Yangın Panik Yarattı

İETT'ye Bağlı Özel Halk Otobüsünde Yangın Çıktı, Neyse ki Can Kaybı Yok

İETT'ye Bağlı Özel Halk Otobüsünde Yangın Çıktı, Neyse ki Can Kaybı Yok

Olay Anı Panikle Başladı

Bir gece saat 23.00 sularında Beyoğlu'nda, Cihangir Mahallesi Meclisi Mebusan Caddesi üzerinde bulunan Fındıklı otobüs durağında kalkış saatini bekleyen 34 HO 2543 plakalı İETT'ye ait Özel Halk Otobüsü'nde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Otobüsün motor kısmında başlayan yangın kısa sürede büyümeye başladı.

Yolcular Durumu Hemen Bildirdi

Yangını fark eden yolcular, büyük bir panikle otobüsten dışarı çıkmayı başardılar. Aynı anda, itfaiye ve polis ekiplerine de durumu bildirdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, hızla olaya müdahale etmek üzere itfaiye ekipleri de sevk edildi.

Yangın Kısa Sürede Söndürüldü

İtfaiye ekipleri hızla harekete geçerek yangına müdahale etti ve kısa sürede kontrol altına aldı. Yangın söndürülürken, çevredeki vatandaşlar da olayı tedirgin bir şekilde izlediler. Neyse ki, yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

beyoglunda-iett-otobusunde-korkutan-yangin beyoglunda-iett-otobusunde-korkutan-yangin beyoglunda-iett-otobusunde-korkutan-yangin beyoglunda-iett-otobusunde-korkutan-yangin beyoglunda-iett-otobusunde-korkutan-yangin

kaynak İHA

İLGİLİ HABERLER