Denizli'de Restoranda Kavgada 1 Kişi Öldü

Denizli’de bir restoranda iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. Olay, Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi’nde sabaha karşı 04.00 sıralarında gerçekleşti. Restoranın kapanmasının ardından oturan iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü

Olayın Detayları

Denizli’de bir restoranda iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. Olay, Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi’nde sabaha karşı 04.00 sıralarında gerçekleşti. Restoranın kapanmasının ardından oturan iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Mehmet Demirkaya (25) başından, Mehmet Ali A. sol ayağından silahla yaralandı. Ayrıca Devran S. göğsünden bıçakla yaralandı. Olayın ardından çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi.

Olayın Gelişimi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet Demirkaya'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralılar ise acilen hastaneye kaldırıldı. Silahla yaralanan Mehmet Ali A. Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, bıçakla yaralanan Devran S. ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Polis ekipleri, kaçan şüpheli Devran S.'yi kısa sürede yakaladı ve gözaltına aldı.

Olayın Sonucu

Olayda hayatını kaybeden 25 yaşındaki Mehmet Demirkaya'nın cesedi otopsi yapılması için adli tıp morguna kaldırıldı. Yetkililer, olayla ilgili detaylı soruşturmanın başlatıldığını belirtti. Restoranda yaşanan bu üzücü olay, çevredekiler arasında endişe ve korkuya sebep oldu.

restoranda-silahli-ve-bicakli-kavga-1-olu-2-yarali restoranda-silahli-ve-bicakli-kavga-1-olu-2-yarali restoranda-silahli-ve-bicakli-kavga-1-olu-2-yarali restoranda-silahli-ve-bicakli-kavga-1-olu-2-yarali restoranda-silahli-ve-bicakli-kavga-1-olu-2-yarali restoranda-silahli-ve-bicakli-kavga-1-olu-2-yarali restoranda-silahli-ve-bicakli-kavga-1-olu-2-yarali restoranda-silahli-ve-bicakli-kavga-1-olu-2-yarali

kaynak İHA

İLGİLİ HABERLER