Korkunç Kazada Hayatını Kaybeden 21 Yaşındaki Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı

D-100 karayolu Sakarya Caddesi'nde dün gerçekleşen talihsiz olayda, genç sürücü Ömer Atmaca'nın kontrolündeki Hyundai marka araç, sürüklenerek tıra çarptı. Bu feci kazada, aracın metrekarelerce sürüklenmesi sonucunda sürücüsünün kontrolünü tamamen kaybettiği bildirildi. Yolun yanında park halinde olan bir tır, beklenmedik bir şekilde genç sürücünün son durağı oldu...

Kazanın Korkunç Bilançosu

Kaza, Ömer Atmaca'nın kullanmış olduğu 54 AIP 712 plakalı otomobilin, O.K. tarafından idare edilen 67 UB 908 plakalı park halindeki tıra hızla çarpmasıyla meydana geldi. Çarpmanın şiddetiyle otomobilin tavanı neredeyse tamamen yok oldu ve araç hurdaya döndü. Genç sürücü olay yerinde hayatını kaybetti, tır sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı.

Acılı Aile ve Cenaze Töreni

Ömer Atmaca'nın cansız bedeni, hastanedeki işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Aile ve yakınları, Hendek'te bulunan Kurtuluş Mahallesi'ndeki Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze töreni ile genç sürücüyü son yolculuğuna uğurladılar. Topluluk, genç yaşta kaybedilen bir hayatın üzüntüsüyle dolup taşmıştı.

İLGİLİ HABERLER