weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Asayiş Bolu Haber: Komşusu Darp Etmiş!

Bolu Haber: Komşusu Darp Etmiş!

Bolu’nun Gerede ilçesinde 50 yaşındaki Fatma Kılınçaslan, komşusu tarafından arazide saldırıya uğradığını iddia ederek, şikayetçi oldu. Başına 10 dikiş atılan ve kollarında ezikler meydana gelen Kılınçaslan, "Elinde sopayla gelir gelmez bana vurmaya başladı. Saldırdı. ‘Seni öldüreceğim’ dedi. Zor bela elinden kurtuldum" dedi.

Bolu Haber: Komşusu Darp Etmiş!
Okunma Süresi: 2 dk

Gerede ilçesi Bahçedere köyünde ineklerini çimenlik alanda otlatan 50 yaşındaki Fatma Kılınçaslan, iddiaya göre komşusu H.A.'nın oğlu A.A.'nın saldırısına uğradı. İneklerin geçişini engellediğini iddia ederek onunla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.A., duruma tepki gösteren Fatma Kılınçarslan'a saldırdı. Omzundan yaralanan Kılınçaslan, A.A.'dan şikayetçi oldu.

Bir yıl sonra AA'nın annesi H.A., Fatma Kılınçaslan ile çayırda buluştu. İki taraf arasında geçen sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Görünüşe göre H.A., elindeki sopayla Fatma Kılınçaslan'a vurarak başından ve kollarından yaraladı. H.A.'nın elinden kıl payı kurtulduğunu iddia eden Kılınçaslan, şikayette bulundu.

Zor Kurtulabildim!


Olayı anlatan Fatma Kılınçaslan, şöyle konuştu: “İki gün önce ineklerimle birlikte tarladan dönerken H.A. yolumu kesti. 'Bu sözleri söyledikten sonra doğrudan yanıma yaklaştı ve elindeki sopayı kafamın üzerine koydu. Bana birkaç kez vurdu “Beni boğazımdan tuttu, boğdu ve ‘Seni öldüreceğim’ dedi. Ondan zar zor kaçmayı başardım ve evimi kanlar içinde buldum. Geçen seneki olaylardan dolayı beni dövdü. Geçen seneki davamız devam ediyor” dedi.

Artık İneklerimi Toplamaya Korkuyorum


Hayatının tehlikede olduğunu belirten Kılınçaslan, şöyle konuştu: "Bu defalarca oldu. Canımız tehlikede. Devletimizin bizi korumasını ve bu duruma bir çözüm bulmasını istiyorum. Artık sokağa çıkmaya korkuyorum. “Kafamda 10 yara izi var. " "Dikişler var. Sol elimde ve bileğimde morluklar var. Sağ elimin parmağında da morluk var. Sopayla başımı yaraladı” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kandıralı Gençlerimiz, Yeni Saha İstiyor

Kandıralı Gençlerimiz, Yeni Saha İstiyor