weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Asayiş Darıca Belediyesi Hizmet Portföyünü Geliştiriyor

Darıca Belediyesi Hizmet Portföyünü Geliştiriyor

Sosyal tesislerini yenileyerek hizmet anlayışını değiştiren Darıca Belediyesi, yeni tesis açtı. Bayramoğlu Balyanoz Koyu ve Dudayev Plajı'ndaki tesislerin yanı sıra mahallelerin farklı yerlerindeki yeni tesisleri de faaliyete geçiren Darıca Belediyesi, sosyal tesislerde hizmet kalitesini artırıyor

Darıca Belediyesi Hizmet Portföyünü Geliştiriyor
Okunma Süresi: 2 dk

Darıca Belediyesi Personel Sayısını Arttırdı

Personel sayısını artırarak eğitimler veren Darıca Belediyesi, yenileme çalışmalarıyla sosyal tesisleri daha modern ve Darıca'ya uygun hale getirdi. Hizmet kalitesini artıran Darıca Belediyesi, fiyatları da düşürerek daha uygun hale getirdi. Bölgenin en ucuz ve kaliteli mekanları haline gelen Darıca Belediyesi'nin sosyal tesisleri, sadece Darıcalıların değil, bölgenin de gözde adresleri haline geldi.

Güleryüzlü ve kaliteli hizmet politikasının yanı sıra eşsiz manzarasıyla Darıca'nın yanı sıra Gebze, İzmit ve İstanbul bölgesinden de ziyaretçi çeken Darıca Belediyesi'nin sosyal tesislerini ayda ortalama 125 bin kişi ziyaret ediyor. Geçen yıl bir milyondan fazla misafiri ağırlayan Darıca Belediyesi'ndeki sosyal tesislerin ziyaretçileri, uygun fiyat ve kaliteli hizmetten oldukça memnun bir şekilde sosyal kuruluşlardan ayrılıyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise gösterilen ilgiden ve vatandaşlardan gelen olumlu yorumlardan çok memnun kaldığını belirterek şöyle konuştu:

“Sosyal tesislerimiz vatandaşlardan en olumlu yorum aldığımız alanların başında geliyor. Meslektaşlarıma gösterdikleri özveri ve nazik muameleden dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Önceliğimiz vatandaşlarımızın aileleriyle kaliteli vakit geçirebilecekleri, kaliteli hizmet alabilecekleri bir ortam oluşturmaktı. uygun fiyatlarla hizmet. Bu hedefe ulaştığımız için çok mutluyuz. Fiyatları belediyeye benzeyen, hizmet kalitesi ise özel sektöre benzeyen sosyal tesislere odaklanmayı benimsedik. Şimdi ayrıca, "Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son Dakika Açık Öğretim Lise Kayıt Şartları Ne Oldu?

Son Dakika Açık Öğretim Lise Kayıt Şartları Ne Oldu?