weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Asayiş Düzce’nin gerdanlığında hummalı çalışma

Düzce’nin gerdanlığında hummalı çalışma

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün önemle üzerinde durduğu Asar Deresi Projesi’nde çalışmalar hız kazandı. İki yakayı birleştirecek köprü temelinin üzerinde demir bağlama çalışmaları başladı.

Düzce’nin gerdanlığında hummalı çalışma
Okunma Süresi: 2 dk

Düzce Belediyesi eliyle kentin dört bir yanında devam eden mega projelerden biri olan Asar Deresi Projesi hava şartlarının normale dönmesi ile yeniden hız kazandı. 10 gün önce başlayan çalışmalarda projenin hızla bitirilmesi için tüm imkanlar seferber edildi. Başkan Faruk Özlü’nün hassasiyetle üzerinde durduğu ve “Düzce’nin Gerdanlığı” olarak isimlendirdiği projede daha önce temel atma, fore kazıkların çakılması ve 430 metrelik proje alanının bir kısmında bulunan amfi basamakların yapımı tamamlanmıştı. Ödüllü projede temelin hazır olması ile birlikte Küçüksu ve Şaguç köprüleri arasında iki yakayı birleştirecek büyük köprünün demir bağlama işlemi başladı. Hızla yürütülen çalışmalarda köprü inşasının demirleri hazırlanırken köprü inşaatı ve çevresindeki yapılar da aralıksız süren çalışmalarla bitirilecek.

Ayrıca proje alanından geçen, merkezde bulunan mahallelerin çoğunun içme suyunu sağlayan 500 metreküplük ana su borusu hattının da güvenlik ve muhafazası çalışmalarda yapılarak zarar görmesi engellenecek.

“Hem Düzce’ye hem vatandaşlarımıza yakışacak”

Yoğun çalışmalar sonrası en kısa sürede iki yaka arasında erişimin sağlanması planlanırken projenin süreci hakkında açıklama yapan Başkan Özlü “hava şartlarının mevsim normallerinden fazla yağışlı geçmesi sebebiyle çalışmalarda istediğimiz hıza erişemedik ancak şu andaki çalışma alanımıza baktığımızda projenin öngörülen süresinin çok ilerisindeyiz. Bugünden itibaren projemizin ana hatları fiziken tamamen ortaya çıkmaya başladı. İki yakayı böyle bir yapı ile birleştirmek hem şehrimize hem vatandaşlarımıza çok yakışacak. Biliyorsunuz bu ödül almış bir proje, her bakımdan şehrimize en layık projedir. Bütün imkanlarımızla buradaki çalışmaları yürütüp en kısa sürede projemizi vatandaşlarımızın kullanımına açacağız” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Lise öğrencilerine sınav kaygısından kurtulma eğitimi

Lise öğrencilerine sınav kaygısından kurtulma eğitimi