weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

E-devlet İski

 E-devlet İski
Okunma Süresi: 2 dk

E-devlet İski ile İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından sunulan bazı hizmetleri elde edebilirsiniz. Bu işbirliği sayesinde vatandaşların pek çok işlemi İSKİ’ye gitmeden online olarak tamamlamalarına olanak verilmektedir. İstanbul’un çeşitli ilçelerinden İski aboneliği açmak, yeni abonelik başvurusu yapmak ve diğer tüm teknik bilgilere ulaşmak isteyenlerin öncelikle e-devlet sayfalarını ziyaret etmeleri tavsiye edilmektedir. Oluşan arızaların nerede olduğu, hangi sürede tamamlanacağı da yine E-devlet İski sayfasından aktarılmaktadır.

E-devlet İski Aboneliği Yapma


Kamu kurum ve kuruluşları aracılığıyla sunulan hizmetleri kaliteli bir alt yapıyla ekranlarınıza getiren uygulamalara göz atabileceksiniz. Bu hizmetlerden birisi olan E-devlet İski sayfası üzerinden aboneliklerinizi hemen oluşturabileceksiniz. Yeni abonelik işlemleri esnasında gereken belgeleri incelemeniz ve tamamlamanız mümkün olacaktır. E-devlet aracılığıyla nüfus kaydı gibi belgelerinizi oluşturmanız ve başvurularınızı yine bu platformdan yapmanız mümkün olacaktır. E-devlet İski ile tüzel ve gerçek kişilerin işlem yapmalarına olanak verecek sekmeler açılmaktadır. Yetki belgesi ve kaşe bulunan tüzel kişilerin veya noter onaylı vekaletname ile vekil tarafından işlemlerinin gerçekleştirilmesini isteyenlerin hedeflerine ulaşabileceklerini aktarıyoruz.

E-devlet İski Yeni Abonelik Başvurusu


Konutlar ve işyerleri için abonelik açtırmak isteyenlerin E-devlet İski üzerinden adım atmaları ve çeşitli ücretleri ödemeniz gerekmektedir. Geçtiğimiz Şubat ayı itibariyle başlatılan uygulamaya göre kimlik numarası ve e-devlet kapısı şifresiyle giriş yapacak olan kişilerin abonelik işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebileceklerine değinilmektedir. E-devlet İski aboneliklerinizi gerçekleştirmek için kurumlara gitmek zorunda kalmayacaksınız. Eğer henüz e-devlet şifrenizi almamışsanız PTT şubeleri aracılığıyla başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle cüzi bir miktar ödeyerek alacağınız ilk e-devlet şifrenizle çeşitli kurum ve kuruluşlarla ilgili işlemleri gerçekleştirebilecek ve İski işlemlerinizi mobil üzerinden yönetebileceksiniz. Konu hakkında bilgi sahibi olmak ve sorgulamaları yapmak için e-devlet arama butonundan faydalanabilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
 E-devlet Üzerinden Üniversite Kaydı Silme

E-devlet Üzerinden Üniversite Kaydı Silme