weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Asayiş Erdoğan yıl sonunu işaret etti:"Emeklilerimizden gelen serzenişin farkındayız"

Erdoğan yıl sonunu işaret etti:"Emeklilerimizden gelen serzenişin farkındayız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda 'Emeklilerin serzenişinin farkındayız' diyerek konuştu. Cumhurbaşkanı, Kamu İşveren Heyeti ile Memur-Sen zam oranında uzlaşma sağlanamamasına rağmen 'Bu konuda da gerekli adımları yıl sonuna kadar atacağız' ifadelerini kaydetti.

Okunma Süresi: 3 dk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ndeki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerle ilgili de önemli mesaj verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öne çıkan ifadeleri şöyle:

Partimizin 22. yaşını hep birlikte coşkuyla kutlayacağız. Halka hizmeti Hakk'a hizmet gören yol ve dava arkadaşlığımızı daha da güçlendireceğiz.

3 ay önce ülkemizin en önemli seçimlerinden birini gerçekleştirdik. Seçimler aylar öncesinde neticelenmesine rağmen 28 Mayıs'ın Türk siyasetindeki artçıları sürüyor. Daha düne kadar can ciğer olup bugün birbirilerini yiyenlerden edindiğimiz şudur. Asıl skandallar henüz kamuoyunun malumu olmamıştır.

Seçimlerden bu yana geçen her gün ülkenin nasıl bir uçurumun kıyısından döndüğünü bize hatırlatıyor.

KİRLİ PAZARLIĞI SAKLAMIŞLAR
Muhalefet ile ilgili ortaya saçılanlar buz dağının görünen yüzü. Masanın altına sayısız ihaneti, kirli pazarlığı saklamışlar. Pandora'nın kutusu açıldıkça siyasi ahlak dersi verenlerin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Düne kadar kuzu sarması olanların bugün birbirleri hakkında söylediklerinden edindiğimiz intiba şudur: Görülenler buzdağının sadece görülen kısmıdır.

38 milletvekili kaptıran CHP Genel Başkanı'nın bölücü terör örgütünün uzantılarına ne vadettiğini tahmin bile etmek istemiyoruz. Hesap uzmanıyım diyen bu zatın pazarlık yeteneği karşısında milletimiz de şaşkınlığını gizleyememiştir.

ÖNCE ÇIKSINLAR MİLLETE HESAP VERSİNLER
Kapısını çaldığınız her partiye koltuğunuzun altında bir bakanlıkla gittiniz. Önünüze geleni devlete verdiniz. Peki, aylar boyunca sizin için oy dilenen Kandil'deki terör baronlarına acaba ne vadettiniz? Bölücü örgütün elebaşlarını gün aşırı size destek açıklaması yapacak kadar heyecanlandıran neydi? Pensilvanya'daki hainlere hangi sözleri verdiniz ki bu alçaklar uçak bileti paylaşıyorlardı?

SAAT KİMLERLE, NE KONUŞTUNUZ?
Amerika'daki hamburgercide 8 saat boyunca kimlerle, ne konuştunuz? Seçim gecesi sandıkların üçte biri açılmadan 'kazanıyoruz' tiyatrosunu niçin oynadınız? Devletimizin kurumlarını niçin hedef aldınız? Bize laf söylemek yerine anket şirketleriyle el ele verip hayal sattıkları CHP seçmeninden özür dilesinler.

Kılıçdaroğlu ve şürekası seçim yenilgisine her gün yeni bahane üretmek yerine önce çıksınlar millete hesap versinler.

DEPREMZEDELERİN TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK
Deprem bölgesindeki her vatandaşın maddi kaybını telafi edene kadar çalışacağız. Depremlerin unutulmasına izin veremeyiz. Depremzedelerin tüm ihtiyaçları karşılanacak.

EMEKLİLERİMİZDEN GELEN SERZENİŞLERİN FARKINDAYIZ
Enflasyonun insanımızın hayatında açtığı sıkıntıları giderecek adımları atıyoruz. Otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş düşüyor: Emlak piyasası da yakında dengeye kavuşacak. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız.

Seçim sonuçlarıyla ilgili muhasebemizi yapıyoruz. Nerede eksiğimiz varsa gidermeye çalışıyoruz.

Fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacak. İhracat, istihdam ve yatırımlar noktasında zaten bir sorunumuz yok.

Onlar seçmene karşı aynı küstah tavrı sürdürmeye devam etsin, biz eser ve hizmet siyasetinden kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Şehirlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. 7 Ekim'deki  büyük kongremizin çalışmalarını bu heyecanla yürütüyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivaslılar, Kocaelispor'u ziyaret etti!

Sivaslılar, Kocaelispor'u ziyaret etti!