weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Asayiş Milletvekili Hasan Bitmez Hayatını Kaybetti!

Milletvekili Hasan Bitmez Hayatını Kaybetti!

Milletvekili Hasan Bitmez Hayatını Kaybetti!
Okunma Süresi: 2 dk

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli Milletvekili ve Saadet Partisi üyesi Hasan Bitmez'in sağlık durumunun önceki güne göre daha kötüleştiğini belirtti. Bakan Koca, Bitmez'in Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi altında olduğunu ve oradaki doktorlar ile görüşerek bilgi aldığını açıkladı. Bitmez, TBMM'de rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırılmıştı. Koca, Bitmez'in solunum ve kalp fonksiyonlarının desteklendiğini, durumunun ciddiyetini koruduğunu ve sağlık ekibinin durumu yakından takip ettiğini belirtti. Bakan, Bitmez için geçmiş olsun dileklerini de iletti.

son dakika güncellemesi: 

Milletvekili Hasan Bitmez Hayatını Kaybetti. 

Kocaelihaberdar sitesi olarak kendisine Allah'tan Rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

HASAN BİTMEZ KİMDİR

Hasan Bitmez, 1969'da Giresun'un Alucra ilçesinde dünyaya geldi ve asıl kökeni Giresunludur. İlk eğitimini İstanbul'da tamamlayıp, daha sonra Gebze İmam-Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Eğitim hayatını El-Ezher Üniversitesi Usuluddin Fakültesi'nde sürdürdü.Bitmez, Milli Gençlik Vakfı'nda çeşitli pozisyonlarda bulunduktan sonra, 1999 ile 2004 yılları arasında bu kurumun Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Ayrıca, Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği (GİLMDER) kurucuları arasında yer alarak bir süre başkanlık yaptı. 2008 ile 2010 yılları arasında International Youth Forum (IYFO) kurucu üyeleri arasında yer aldı ve bu kurumun Genel Başkanlığını üstlendi. 2006'dan 2010'a kadar Uluslararası İslami Öğrenci Organizasyonları Federasyonu (IIFSO) Yönetim Kurulu Üyesi olarak ve 2010-2014 yılları arasında ise Şura Meclisi Başkanı olarak görev yaptı.

Bitmez, insanî yardım faaliyetleri kapsamında Saadet Partisi ve Cansuyu Yardımlaşma Derneği aracılığıyla Endonezya, Çad, Kamerun, Nijerya, Sudan, Gana ve Hindistan gibi ülkelerdeki yardım çalışmalarına katkı sağladı. Siyasi kariyerine Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı'nda başlayan Bitmez, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi'nde görevler aldı. Saadet Partisi'nde Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı gibi rollerde bulundu.2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Saadet Partisi'nin Seçim Karargâh Başkanı oldu. Şu an Saadet Partisi'nin Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesidir. Evli ve bir çocuğun babası olan Bitmez, Arapça ve İngilizce bilmekte olup, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen seçimlerde Kocaeli Milletvekili olarak seçildi.

yazı güncellendi...

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dünyanın Ömrünü Uzatmanın Yolu: BM Fosil Yakıtlardan Kaçın Diyor

Dünyanın Ömrünü Uzatmanın Yolu: BM Fosil Yakıtlardan Kaçın Diyor