weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Asayiş Taksici, 13 Yaşındaki Çocuğu Taciz Etti; 'Çok Olgun Görünüyorsun...'

Taksici, 13 Yaşındaki Çocuğu Taciz Etti; 'Çok Olgun Görünüyorsun...'

Bir baba, sosyal medyada paylaştığı bir yazıyla kızının yaşadığı dehşeti duyurdu. 13 yaşındaki kız, İstanbul Çekmeköy'de bindiği taksinin şoförü tarafından tacize uğradı. Kızın çaresizliğinden yararlanmaya çalışan sapık, polis tarafından gözaltına alındı ancak kısa süre sonra serbest bırakıldı.

Taksici, 13 Yaşındaki Çocuğu Taciz Etti; 'Çok Olgun Görünüyorsun...'
Okunma Süresi: 2 dk

Bir baba, sosyal medyada kızının başına gelen korkunç olayı paylaşarak, diğer aileleri uyanık olmaya çağırdı. Baba, LGS'ye girecek olan 13 yaşındaki kızının okuldan eve dönerken taksiye bindiğini ve taksici tarafından sürekli taciz edildiğini anlattı.

Olay, 30 Eylül Cumartesi günü İstanbul Çekmeköy'de Beşyıldız taksi durağından gelen bir taksici ile yaşandı. Baba, olayın ayrıntılarını şöyle aktardı: 'Cumartesi günü kızım lgs'ye hazırlık ek dersleri için Çekmeköy’deki okuluna gidiyor, dönüşte onu almak için saatlerimizi denk getiremiyoruz ve okul güvenliğinden okulun yıllardır kullandığı, bildiği taksi durağından taksi çağırmasını rica ediyoruz, geliyor. Bilgimiz dahilinde biniyor.'

Taksici, kendisinin 24 yaşında olduğunu söyleyerek, 13 yaşındaki kız çocuğuna gözlerinin çok güzel olduğunu, çok olgun göründüğünü söyledi. Ayrıca, taksinin kendisine ait olduğunu, bohem bir hayat sürdüğünü, eski sevgilisinin onu aldattığını ve antidepresan kullandığını da anlattı. Taksici, çocuğa hiç açılmamış su ve bisküvi ikram etti. Çocuk, bu ikramları kabul etmedi ancak taksicinin tacizine maruz kalmaya devam etti. Taksici, çocuğa yaşını, erkek arkadaşı olup olmadığını, sigara içip içmediğini sordu. Kendisinin yalnız olduğunu ve dertleşecek birini aradığını söyledi. Erkeklere güvenmemesi gerektiği gibi saçma sapan şeyler de konuştu.

Kızının taksici tarafından taciz edildiğini iddia eden bir baba, yaşadıklarını blogunda paylaştı. Baba, kızının eve dönerken taksi şoförünün kendisine sarkıntılık yaptığını, korkudan 'abi' diye hitap ettiğini ve eve girdikten sonra bile şoförün peşini bırakmadığını anlattı.

Baba, kızının emniyete giderek koruma kararı aldığını, ancak tacizci şoförün iki gün sonra serbest bırakıldığını yazdı. Baba, şoförün başka bir taksinin günlük şoförü olduğunu ve duraktan tekrar yakalandığını belirtti. Baba, "Bu adamın ceza alması için uğraşıyorum ama adalet sistemi çok yavaş. Her an başka bir kız çocuğuna zarar verebilir. Bu ülkede adaleti sesimizi yükselterek aramak zorundayız." dedi.

İşte O Paylaşım

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Covit İçin Kapanma Devri Bitti

Covit İçin Kapanma Devri Bitti