weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Bilgi Bankası Hatay'ın Gizemli Rotasından Tutun Da Anılarla Dönün

Hatay'ın Gizemli Rotasından Tutun Da Anılarla Dönün

Hatay'ın Gizemli Rotasından Tutun Da Anılarla Dönün
Okunma Süresi: 2 dk

Hatay'ın Gizemli Rotasından Tutun Da Anılarla Dönün

Hatay, güzel bir şehirdir. Güneşli günleri ve muhteşem doğal güzellikleriyle Hatay çok sevimlidir. Bölgedeki anılar, unutulmaz tatiller yaratacak şekilde geçebilir. Hatay'ın Gizemli Rotası, sonsuz kıyıları ile Anadolu'nun eşsiz manzaralarını keşfetmek için harika bir yolculuktur ve bu makalede sizi, güzel anıların olumlu etkilerine inandırarak kendinizi davet ediyoruz.

Yüzyıllardır Suriye ve Türkiye sınırlarına yakın olan Hatay, tarihi ile çok zengindir. Hatay'ın öyle minik şehirleri ve köyleri vardır ki, nefes kesen güzelliğiyle tüm ziyaretçilerin hayranlık uyandırır. Gizemli Rotası, saatlerce açık körfezleri ile güneşi karşılayacağınız, ormanlarla kaplı vadiler arasından geçer. Pırıl pırıl denizlerin zincirlerinden havalimanları, burnu ada kasabalara, doğal mağaralara, antik kalelerle sınırsız doğal koruma alanlarına ve mesire alanlarına uzanan bir rotadır.

Şehir İçindeki Geziler

Hatay, muhteşem şehir içi geziler sunmaktadır. Sürecin başında, çok renkli Bostancı Köprüsünün denize açılışının huzuruna şahit olmalısınız. Zengin Türk - Suriye kültüründen etkilenen bu bölgede, güneşli havadaki çarşılarda harika hediyeler satın alabilirsiniz. Kalbenin haval paranın içindeki Suudi binası, antik binalar, Kilisenin tüm siluetini deneyimleyebilirsiniz.

Güneyden Doğuya Giden Yolculuk

Hatay'ın gizemli rotasının harika manzaraların arasından, farklı şehirlere, beldeler ve kasabalara doğru bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Antakya'yı gezmeye başlayın. Köprüsünün altından geçerek,Tahtalı Dağı'nın manzarasından keyif alabilirsiniz. Arsuz ve Yayladağı'nı dehşetli manzaralarının keyfini çıkarın ve Orontes ve Reyhanlı kasabalarının, her yönden arz eden sonsuz güzelliklerini keşfedin.

Anılarla Dönmek

Hatay'ın Gizemli Rotası oyuna girerek, gezginleri daima harika anılara sokar. Tatiller, güzel anılarımızla dolu oluyor. Hatay'da, ziyaretçilerin kendilerini bambaşka bir dünya hisseden stilinin, tadını çıkardığını söyleyebiliriz. Cafe ahşabı ve tarihi yerlerden yüksek binalara, Topkapı balık çarşısından Mektep Köprüsüne yürüyüşler, yemyeşil vadileri gezmek, antik yapılar arasında özgürcece dolaşmak, havaşının arka koltuğunda dünyanınun dışına çıkmak bir anda şaşırtıcıdır.
Hatay'a tekrar gitmek istermi? Karar vermek o kadar zor değil. Son ziyaretinizde adınızı bırakmayı başardınız. Şimdi dönüşünüzü bekliyor musunuz? Biz cevabımızı biliyoruz; "evet sevgili dostum, tekrar Kitanyaya gideceğim." Güzel anılarla dolu ve unutulmaz bir yolculuk olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zonguldak Hava Durumu

Zonguldak Hava Durumu