weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

Public Ne Demek?

Public Ne Demek?
Okunma Süresi: 2 dk

Public Ne Demek?

Public ne demek sorusu, özellikle son dönemlerde meydana gelen ve toplum tarafından şiddetle kınanan açık alanda sex yapmak olaylarından sonra merak edilmeye başlanmıştır. Public kelime anlamı olarak “halk” demektir. “Republic” olarak bilinen kelime ise cumhuriyet yönetiminde olan ülkelerin kendileri için kullandıkları kelimedir ve “cumhuriyet” anlamına gelmektedir. Yani kalabalığı temsil eden bir ifadedir de denilebilir.

Public Argoda Ne Demek?

Argo olarak kullanıldığında bir fantezi terimi olarak karşımıza çıkan bu kelime public argoda ne demek sorusunu da gündeme getirmektedir. “public sex” olarak ifade edilen kelime bütününün anlamı ise halka açık olan ve dışarıda gerçekleşen sex olmaktadır. Özel hayatında heyecan arayan ve bu olaya başkalarının şahitlik etmesinden haz duyan kişilerin tercih ettiği bir sex biçimidir. Public argoda ne demek sorusunun cevabı da tam olarak budur. Public kelimesinden türeyerek oluşan bu söz aslen İngilizce olup, Türkçede de aynı anlamda kullanılmaktadır. Son dönemlerde bu tür olayların sıklıkla yaşanıyor olmasından kaynaklı, gündemde yer tutan haberler de bulunmaktadır.

Public Mekan Ne Demek?

Public kelime anlamı halk olduğundan yola çıkılarak public mekan ne demek sorusunun cevabı da bulunabilir. Public mekan, herkesin kolaylıkla erişebildiği ve şehirde yer alan mekanlardır. Herkesin kullanması mümkündür. Şehirdeki sosyalleşmeyi sağlayan alanlardır ve public mekan ne demek diye düşünenlere örnek olarak İstanbul’da bile pek çok mekan gösterilebilir. Halkın rahatlıkla aktivite gerçekleştirebileceği, buluşabileceği ve sosyal alanlardan oluşan mekanlara verilen addır.

Public mekan denilince AVM, parklar, restoran ve kafeler gibi alanlar örnek verilebilir. Ayrıca halka açık olarak hizmet veren ve belediyelere ait mekanlarda public mekan listesinde yer alabilir. Buradan yola çıkılarak public kelimesinin geçtiği her alan için, açık ya da halkı çağrıştıran, toplumsal olay ve mekanlar akıllara gelebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Regular Ne Demek? ⬇️

Regular Ne Demek? ⬇️