weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Bilgi Bankası Rainbow Kiss Ne Demek?

Rainbow Kiss Ne Demek?

Rainbow Kiss Ne Demek?
Okunma Süresi: 2 dk

Rainbow Kiss Ne Demek?

Rainbow kiss ne demek sorusu özellikle farklı cinsel deneyimler yaşamak isteyenlerin merakını kurcalamaktadır. Rainbow kiss gökkuşağı öpücüğü olarak dilimize çevrilmektedir. Bu tabir sex sırasında yapılan bir davranışı temsil eder. Rainbow kiss, cinsel birliktelik esnasında partnerlerin birbirlerinin genital bölgesini yalaması ve buradan gelen sıvıyı, öpüşme yoluyla birbirlerine aktarması olarak açıklanabilir.

Rainbow Kiss

Rainbow kiss diye bilinen tabir cinsellik içinde kullanılan bir sözdür. Farklı tarifler olsa da en yaygın görüş kadın ve erkeğin birbirlerinin cinsel organlarını yalaması ve buradan gelen sıvının öpüşerek birbirlerine aktarılmasıdır. Bir başka kaynakta yer alan bilgiye göre kadının adet dönemindeyken erkek tarafından genital bölgenin yalanmasıdır. Bu işlem esnasında her iki tarafın da orgazm olması gerekir ve ardından bu sıvılar ağızdayken öpüşme gerçekleşir. Rainbow kiss olarak adlandırılan bu öpüşme esnasında taraflar büyük haz duyar. Cinselliği farklı bir seviyeye taşıyan ve fantezi amaçlı gerçekleşen bir davranıştır. Pek tercih edilen bir hareket olmamasına karşılık bazı kesimler tarafından aşırı uc olarak görülebilmektedir.

Rainbow Kiss Nasıl Yapılır?

Bu konu hakkında yapılacak araştırmalar kısıtlıdır. Bundan dolayı karşımıza aynı ve benzer ifadeler çıkmaktadır. Rainbow kiss nasıl yapılır diye merak edenler için, çiftlerin birbirlerini yalaması ve karşılıklı olarak orgazm olmalarının yanı sıra birbirlerinden gelen sıvıları ağız yoluyla aktarmaları olarak açıklanabilir. Çiftler arasında denemenin normal olduğu görüşü olduğu gibi bu tür davranışları sapkınlık olarak niteleyenler de bulunur. Rainbow kiss nasıl yapılır sorusu için başka bir anlatımda kadının adet dönemindeyken yapılan bir davranış olduğudur. Kişilerin cinsel yönelimlerine bakılmaksızın uygulanabilen ve cinsel sınırı ortadan kaldıran bir yaklaşımdır. Çiftlerin cinselliğe bakış açılarına göre yapılır ya da yapılmaz demek yanlıştır. Tamamen tercihe bağlıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Regl Ne Demek?

Regl Ne Demek?