weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Dizi&Film Squid Game Gerçek Hayata Taşındı: 456 Katılımcı, 4.56 Milyon Dolarlık Ödül!

Squid Game Gerçek Hayata Taşındı: 456 Katılımcı, 4.56 Milyon Dolarlık Ödül!

Squid Game Gerçek Hayata Taşındı: 456 Katılımcı, 4.56 Milyon Dolarlık Ödül! Netflix'in efsane dizisi gerçek dünyada yarışmacılara büyük bir ödül fırsatı sunuyor. Dünyanın dört bir yanından 456 cesur katılımcı, hayatta kalma mücadelesi için 4.56 milyon dolarlık ödülün peşinde!

Squid Game Gerçek Hayata Taşındı: 456 Katılımcı, 4.56 Milyon Dolarlık Ödül!
Okunma Süresi: 2 dk

Netflix'in izlenme rekorları kıran ve dünya genelinde büyük bir üne sahip olan Squid Game dizisi, gerçek hayata uyarlanarak büyüleyici bir etkinlik olarak karşımıza çıkıyor. Diziden ilham alan 'Squid Game: The Challenge' isimli bu yarışma, dizi hayranları ve cesur katılımcılar için muhteşem bir fırsat sunuyor. 456 kişinin yer alacağı bu yarışmada, gerçek hayatta dizide gördüğümüz zorluklarla yüzleşiyorlar ve ödül için mücadele edecekler.

Diziden esinlenilerek oluşturulan bu gerçek hayat yarışmasında katılımcılar, hayatta kalma yeteneklerini test edecekler. Zorlu fiziksel ve zihinsel oyunlar, katılımcıları sınırlarını zorlamaya teşvik ediyor. Yarışmanın ödülü ise oldukça çarpıcı; tamı tamına 4.56 milyon dolarlık bir ödül havuzu katılımcıları bekliyor.

Squid Game: The Challenge, dizinin büyüleyici atmosferini gerçek dünyada deneyimlemek isteyenler için bir fırsat sunarken, aynı zamanda katılımcıları zorlu bir rekabetin içine çekiyor. Kim hayatta kalacak, kim ödülün sahibi olacak? Bu soruların cevapları, bu etkileyici yarışma sayesinde ortaya çıkacak.

Squid Game Yarışması Ne Zaman Yayınlacak?

Netflix'in geçtiğimiz yıl duyurduğu ve başvurularını topladığı heyecanla beklenen Squid Game yarışması artık çok yaklaşıyor. Netflix, gerçek insanların katılacağı ve tam 4.56 milyon dolarlık büyük bir ödülün sahibini bulacağı "Squid Game" yarışmasının fragmanını paylaştı. "Squid Game: The Challenge" adını taşıyan yarışma, 22 Kasım'da Netflix platformunda izleyicilerle buluşacak.

Squid Game: The Challenge, tıpkı dizisi gibi 10 bölümden oluşacak ve izleyicilere büyüleyici bir yarışma deneyimi sunacak. Kim kazanacak ve büyük ödülün sahibi olacak, bu soruların yanıtları izleyenleri büyük bir heyecanla bekliyor.

Squid Game The Challenge Fragmanı İzle

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Başakşehir Maçı: Maç Öncesi Detaylar ve Muhtemel 11’ler

Galatasaray Başakşehir Maçı: Maç Öncesi Detaylar ve Muhtemel 11’ler