weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Dünya Başhekim, Doktora Tecavüz Etti!

Başhekim, Doktora Tecavüz Etti!

Hastanede akıl almaz vahşet! başhekimin doktoru hedef aldığı olay mahkemeyi karıştırdı..

Başhekim, Doktora Tecavüz Etti!
Okunma Süresi: 2 dk

Kırklareli'deki bir hastanede yaşanan olay, başhekim A.Ç.'nin, yabancı uyruklu bir kadın doktor olan E.V.’yi hedef almasıyla başladı. Olayın merkezinde, başhekimin, doktor E.V.'yi önce bir ilaç vererek etkisiz hale getirmesi ve ardından ona cinsel saldırıda bulunması yer alıyor. Olay, Mayıs 2020'de yaşandı ve hastane çalışanları arasında büyük bir şok etkisi yarattı. Yaşadığı bu korkunç olayın ardından, doktor E.V. psikolojik destek almak amacıyla ailesinin yanına, Edirne’ye gitti ve durumu polise bildirdi.

Olay sırasında doktor E.V.'nin başına neler geldi?

E.V., yaşadığı travmayı polise verdiği ifadede ayrıntılı olarak anlattı. Sevgilisinden yeni ayrılmış olan genç doktor, başhekimin önce kendisine rahatlaması için bir ilaç verdiğini, ardından ikinci kez bu ilaçtan verdiğini belirtti. O gün akşam alkol içmek için odasına çağırılan E.V., başhekimin ısrarı üzerine bir bardak şarap içti ve kısa süre içinde kendini kötü hissetmeye başladı. O anları "Gitgide bilincimi kaybettim," diyerek anlatan E.V., saldırının başladığı ana kadar olan her detayı hafızasında canlı tutuyor.

Başhekim doktor E.V.’ye nasıl bir saldırıda bulundu?

Sedye üzerinde yaşanan bu korkunç olay, E.V.’nin ifadesine göre ışıklar kapatılarak gerçekleştirildi. Kendisini kötü hissettiğini ifade etmesine rağmen, başhekim A.Ç., odayı kapatıp E.V.’ye cinsel saldırıda bulundu. O anları tam olarak hatırlayamayan doktor, uyandığında ise tüm giysilerinin yerde olduğunu ve başhekimin çıplak olduğunu gördü. Bu dehşet verici manzara, olayın ciddiyetini gözler önüne serdi ve hemen yasal süreç başlatıldı.

Başhekim yargılama sürecinde ne ile suçlandı?

Yargı süreci boyunca başhekim A.Ç., savunmasında doktorla yaşananların karşılıklı rıza ile gerçekleştiğini iddia etti. Ancak Kırklareli 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi, bu iddiayı kabul etmedi ve başhekim A.Ç.'yi "nitelikli cinsel saldırı" suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırdı. Yargılamalar sırasında, başhekim bir süre tahliye edilse de, sonunda adalet yerini buldu ve suçlu cezasını çekmek üzere tekrar cezaevine gönderildi.

Mahkeme süreci nasıl sonlandı?

Mahkeme kararı, olayın mağduru E.V. ve kamuoyu tarafından yakından takip edildi. İstinaf Mahkemesi’nin başhekimi tahliye etmesi, büyük tepki topladı. Ancak Yargıtay devreye girerek İstinaf’ın kararını bozdu ve dosya tekrar İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’nde incelendi. Son duruşmada, mahkeme Yargıtay’ın bozma kararına uyarak başhekim A.Ç.'yi tekrar tutukladı ve 15 yıl hapis cezasını onayladı. Başhekim cezaevine gönderildi ve dava nihayet sonuçlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.