weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Eğitim Bolu Haberleri: Altan Erkekli Öğrencilerle Buluştu

Bolu Haberleri: Altan Erkekli Öğrencilerle Buluştu

Bolu'da oyunculuk kampına katılan Altan Erkekli, oyunculuk öğrencileriyle buluştu. Kültür merkezlerinin gerekliliğine vurgu yaptı.

Okunma Süresi: 2 dk

Özel bir yapım şirketi 22-24 Eylül tarihleri ​​arasında Bolu'da “Oyunculuk ve Film Kampı” düzenlendi. Kampta geleceğin oyunculuk adayları doğayla iç içe bir ortamda eğitim almaya başladı.

Altan Erkekli, bilgi ve tecrübelerinin bir kısmını da gelecek nesillere aktarmanın kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Bugüne kadar öğrendiklerimin bir kısmını da olsa insanlara aktarabilirsem mutlu olacağımı düşünerek Bolu'ya geldim. Gençlerin profesyonel olarak sanata, oyunculuğa ve tiyatroya yönelmelerini çok istiyorum. Sanatlarını doğru aktarabilecekleri daha fazla yer ve eğitim kursları olmalı. Yerel yönetimlerin park yapma, su kontrolü gibi görev ve yükümlülükleri varsa", Kültür merkezlerinin sayısının arttırılması gerekiyor. Kültür merkezleri lüks değil zorunluluktur. Bu durumu göz önünde bulundurarak yerel yönetimlerin gençlere kendi sanatlarını ve kimliklerini yaratabilecekleri ortamlar sağlaması gerekmektedir. “Onları tüm kalbimle seviyorum” Özel kuruluşların gençlerimizin eylemlerine destek vermelerini, sponsor olmalarını, sanatsal eylemlerin büyümesine katkı sağlamalarını ve onları motive etmelerini istiyorum” dedi.

Ailelerin şikâyetçi olduğu sorunlardan birine değinen Altan Erkekli, şöyle konuştu: "Aileler telefonun sürekli ellerinde olmasından şikayetçi. Çocuklar bilgisayar başından kalkmıyor. Neden yapıyorlar? Neden yapmıyorlar. Biz de bu durumdan şikayetçiyiz." kendilerini ifade edebilecekleri alanlara sahipler.'' Avlulardan gençlere kadar kendilerini yaratabilecekleri kültür merkezleri yok. "Çocukların büyüdükçe fiziksel yapılarını da koruyacağız. Eğildiklerinde kamburlaşırlar. Göz hastalıkları gökyüzüne bakınca başlar. Bu nedenle çocuklarımızın güçlü bir zihin geliştirebilmeleri için gelişebilecekleri alanlara ihtiyaçları var. Sağlıklı bir vücut." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'yi Uluslararası Yarışmalarda Temsil Edecek

Türkiye'yi Uluslararası Yarışmalarda Temsil Edecek