weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Ekonomi Dolar/TL Güne Yükselişle Başladı: 34,0160 Seviyesinden İşlem Görüyor

Dolar/TL Güne Yükselişle Başladı: 34,0160 Seviyesinden İşlem Görüyor

Dolar/TL, yeni güne yükselişle başladı ve şu anda 34,0160 seviyesinden işlem görüyor. Dün bir düşüş trendi izleyen dolar, kapanışa doğru yüzde 0,1 oranında bir azalışla 33,9580 seviyesine kadar gerilemişti.

Dolar/TL Güne Yükselişle Başladı: 34,0160 Seviyesinden İşlem Görüyor
Okunma Süresi: 2 dk

Dolar/TL, yeni güne yükselişle başladı ve şu anda 34,0160 seviyesinden işlem görüyor. Dün bir düşüş trendi izleyen dolar, kapanışa doğru yüzde 0,1 oranında bir azalışla 33,9580 seviyesine kadar gerilemişti. Ancak bu sabah yeniden yükselme eğiliminde olan Dolar/TL, güne önceki kapanışının yüzde 0,2 üzerinde başladı. Aynı zamanda, Euro/TL de yüzde 0,1 artışla 37,8840 seviyesinde işlem görürken, sterlin/TL sabah saatlerinde yatay bir seyir izliyor ve 44,8750 seviyesinden satılıyor.

DOLAR ENDEKSİ YATAY SEVİYELERDE SEYREDİYOR

Küresel piyasalarda dolar endeksi de dikkat çekiyor. Şu anda önceki kapanışın yüzde 0,1 altında olan dolar endeksi, 100,9 seviyesinden işlem görüyor. Bu düşüş, küresel ekonomideki belirsizlikler ve ABD'de açıklanan verilerin ekonomik aktivitenin beklenenden daha hızlı bir şekilde yavaşlayabileceği endişesini artırmasıyla ilişkilendiriliyor. Özellikle ABD'den gelecek olan ekonomik veriler, piyasaların gelecekteki hareketleri için büyük önem taşıyor.

ABD İSTİHDAM VERİLERİ PİYASALARIN ODAĞINDA

Bugün tüm dünyada yatırımcılar, ABD’nin istihdam raporuna odaklanmış durumda. ABD Merkez Bankası’nın (Fed) gelecekteki faiz politikaları üzerindeki belirsizlikler devam ederken, bugün açıklanacak olan tarım dışı istihdam, işsizlik oranı ve ortalama saatlik kazanç verilerinin piyasalar üzerindeki etkisi büyük olacak. Analistler, bu verilerin özellikle piyasalarda oynaklığı artırabileceğini ve Fed’in gelecekte atacağı adımlara dair ipuçları verebileceğini belirtiyorlar.

TÜRKİYE'DE HAZİNE NAKİT DENGESİ VE FITCH RAPORU BEKLENİYOR

Türkiye’de ise yatırımcılar bugün hazine nakit dengesi ve Fitch Ratings’in Türkiye değerlendirme raporunu yakından takip ediyor. Yurt dışı piyasalarda Euro Bölgesi’ndeki büyüme oranları da izlenirken, analistler dolar endeksi açısından teknik seviyelere dikkat çekiyor. Analistler, 102 seviyesinin dolar endeksi için önemli bir direnç noktası olduğunu, 100 seviyesinin ise destek olarak öne çıktığını belirtiyorlar.



Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
D-650’de Hasta Taşıyan Ambulans Devrildi: 4 Yaralı

D-650’de Hasta Taşıyan Ambulans Devrildi: 4 Yaralı