weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Ekonomi Emekli Promosyonları 2024 Hangi Banka Ne Veriyor?

Emekli Promosyonları 2024 Hangi Banka Ne Veriyor?

Emekli Promosyonları 2024 Hangi Banka Ne Veriyor?
Okunma Süresi: 2 dk

Türkiye'deki emekliler, 2024 yılında bankaların sunduğu emekli promosyonlarına büyük ilgi gösteriyor. Emekli maaşlarına yapılan zamların ardından, emekliler en yüksek promosyonu sunan bankaları merak ediyor. Bu yıl, birçok banka emekli müşterilerine cazip promosyonlar sunuyor. İşte bazı bankaların sunduğu promosyon miktarları şöyle...

BANKALARIN EMEKLİ PROMOSYONLARI

Garanti BBVA, emekli maaşı miktarına göre değişen promosyonlar sunuyor. 3.500 TL'ye kadar olan emekli maaşları için 4.500 TL, 3.500 – 7.500 TL arası için 5.250 TL, 7.500 – 10.000 TL arası için 6.750 TL ve 10.000 TL üzeri için 7.500 TL nakit promosyon avantajı sağlıyor.

ING Bank, emekli maaşını bankadan alma taahhüdünde bulunanlara 10 bin TL'ye varan ek koşulsuz nakit promosyon sunuyor. Maaş aralığına göre, 3.500 TL'ye kadar olanlar için 6 bin TL, 3.500-7.500 TL arası için 7 bin TL, 7.500-10 bin TL arası için 9 bin TL ve 10 bin TL üzeri için 10 bin TL promosyon veriliyor.

Yapı Kredi, SGK emekli aylığını üç yıl boyunca bankadan alma taahhüdü veren müşterilere 9.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatı sunuyor. Promosyon miktarı, emekli maaşının net gelirine göre belirleniyor.

İş Bankası, emekli maaşı miktarına göre 7.500 TL'ye varan promosyon ödemesi yapıyor. Bu ödemeler, maaş aralığına göre değişiklik gösteriyor.

Akbank, Ocak ayında emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını Akbank'tan alma taahhüdünde bulunan emeklilere 10.000 TL'ye varan promosyon sunuyor.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank gibi diğer büyük bankalar da emekli maaşı miktarına göre değişen promosyon ödemeleri gerçekleştiriyor.

Bu promosyonlar, bankaların emekli müşterileri için sunduğu çeşitli avantajlar arasında yer alıyor. Emekliler, kendi maaş aralıklarına ve ihtiyaçlarına en uygun promosyonu sunan bankayı seçerek, bu avantajlardan yararlanabilirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kredi Kartı ile Benzin Alımlarında Yeni Düzenleme

Kredi Kartı ile Benzin Alımlarında Yeni Düzenleme