weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Ekonomi Güncel Halka Arzlar: Reeder - Hat-San - ADGYO Halka Arz Kaç Lot Verdi? Simit Sarayı Halka Arz Mı Olacak?

Güncel Halka Arzlar: Reeder - Hat-San - ADGYO Halka Arz Kaç Lot Verdi? Simit Sarayı Halka Arz Mı Olacak?

Güncel Halka Arzlar: Reeder - Hat-San - ADGYO halka arz kaç lot verdi? Simit Sarayı Halka Arz Mı Olacak? Adra GYO, Reeder ve Hat San şirketlerinin halka arz süreçleri, talep toplama aşamalarının sona ermesi itibariyle yatırımcılar bu konu hakkında araştırmalar yapıyor. Sonraki aşamada yatırımcılar, halka arzın sonuçlarını merakla bekliyorlar. Şimdi gözler, bu önemli şirketlerin halka arz sonuçlarında.

Güncel Halka Arzlar: Reeder - Hat-San - ADGYO Halka Arz Kaç Lot Verdi? Simit Sarayı Halka Arz Mı Olacak?
Okunma Süresi: 4 dk

Reeder, Hat San ve Adra GYO gibi büyük şirketlerin halka arz süreçleri, finansal piyasaların yakından izlediği önemli bir gelişme halini aldı. Bu şirketlerin halka arzına katılan yatırımcılar, talep toplama sürecinin tamamlanmasının ardından sonuçların açıklanma zamanını büyük bir merakla bekliyorlar. Bu sonuçlar, yatırımcıların taleplerinin ne kadarının karşılandığı açısından önemli. Yatırımcılar, bu sonuçların açıklanmasıyla birlikte şirketlerin halka arzına olan ilgiyi ve performansını daha yakından değerlendirebilecekler.

Ayrıca, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) haftalık bülteni de yayımlandı. Bu bültenin içeriğinde, Simit Sarayı'nın ürünlerini üreten şirket olan DMR Unlu Mamuller’in halka arz başvurusunun SPK tarafından onaylandığı bilgisi yer aldı.

Reeder Kaç Lot Verdi?

Borsa İstanbul'da Reeder Teknoloji'nin halka arzı tamamlanmış durumda ve şimdi yatırımcılar sonuçların açıklanmasını bekliyorlar. Yoğun bir merakla "Reeder halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Reeder halka arzdan kaç lot verdi?" gibi sorular gündemde.

Talep toplama sürecine katılan yatırımcılara dağıtılacak tahmini lot miktarları ise şu şekilde:

  • 2.300.000 Kişinin Talebine 80 Lot (744 TL)
  • 2.600.000 Kişinin Talebine 71 Lot (661 TL)
  • 3.000.000 Kişinin Talebine 61 Lot (568 TL)
  • 3.400.000 Kişinin Talebine 54 Lot (503 TL)
  • 3.800.000 Kişinin Talebine 49 Lot (456 TL)

Yatırımcılar, bu sonuçların ne zaman açıklanacağını ve kendi başvurularının sonucunu öğrenmek için heyecanla bekliyorlar.

Reeder Halka Arz Ne Zaman Sonuçlanacak?

Reeder Teknoloji'nin halka arz süreci tamamlandı. Talep toplama tarihleri 13-14-15 Eylül olarak belirlenmişti ve bu işlemler 15 Eylül 2023 saat 17.00 itibariyle sona erdi. Şimdi yatırımcılar, Reeder halka arz sonuçlarını merakla bekliyorlar. Yatırım Finansman, Reeder halka arz sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 18 Eylül 2023 tarihinde paylaşmayı planlıyor.

Hat-San Kaç Lot Verir?

Hat-San Gemi'nin halka arz süreci sonrasında açıklık oranının %20 olması beklenirken, halka arzın toplam büyüklüğü yaklaşık olarak 1 milyar TL olarak tahmin ediliyor. Bu çerçevede, Hat-San Gemi halka arzında toplamda 44.300.000 TL nominal değerli payın satışı gerçekleşecek. Bu nominal değere göre yaklaşık 44,3 milyon adet lot dağıtılacak. Dağıtılacak lot miktarları, katılım oranlarına göre şu şekilde öngörülüyor:

  • 2.600.000 katılıma sahip yatırımcılara 12 lot (271 TL) verilebilir.
  • 3.000.000 katılıma sahip yatırımcılara 11 lot (249 TL) verilebilir.
  • 3.400.000 katılıma sahip yatırımcılara 10 lot (226 TL) verilebilir.
  • 3.800.000 katılıma sahip yatırımcılara 9 lot (203 TL) verilebilir.

Ayrıca, bu halka arzda bireysel yatırımcılara %70'lik bir pay ayrılacak ve toplamda 31.010.000 lot bireysel yatırımcılara tahsis edilecektir. Bu şekilde halka arza katılan bireysel yatırımcılar, belirtilen lot miktarlarına göre paylarına sahip olacaklar.

Hat-San Halka Arz Ne Zaman Sonuçlanacak?

HATSAN halka arz kaç lot verdiği 18 Eylül 2023 tarihinde KAP’a açıklanması öngörülüyor. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bu bilgilerin paylaşılmasının ardından şirket paylarının 20-21 Eylül tarihlerinde işleme açılması bekleniyor.

ADGYO Halka Arz Açıklandı mı?

SPK tarafından halka arz başvurusu onaylanan ADGYO talep toplama aşaması, 15 Eylül 2023 tarihinde tamamlandı. Adra Gayrimenkul halka arz sonuçları, 15 Eylül’de saat 18.30'da duyuruldu. Şirketin borsada işlem göreceği tarih ise henüz duyurulmadı.

ADGYO Kaç Lot Verdi?

1 lot fiyatı 22.66 TL olan Adra GYO, kişi başına 34 lot verdiği ortaya çıktı.

Simit Sarayı Halka Arz Mı Oluyor? DMR Unlu Mamuller'in Sahibi Simit Sarayı mı?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Simit Sarayı'nın üretici firması olan DMR Unlu Mamuller halka arz onayını aldı. DMR Unlu Mamuller hisseleri, "DMRGD" sembolü ile işlem görecek. Bu onay, şirketin halka arz sürecini başlatması için önemli bir adım olarak kabul ediliyor.

DMR Unlu Mamuller sahiplerinin 4 ana ortağı bulunmaktadır. Şirket paylarının %57,20'si Simit Sarayı'na, %34,06'sı Re-Pie Portföy Yönetimi'ne, %4,69'u Pardus GSYO'ya ve %4,04'ü A1 Portföy Yönetimi'ne aittir.

DMR Unlu Mamuller Halka Arz Talep Toplama Ne Zaman?

DMR Unlu Mamuller halka arz tarihini 21-22 Eylül 2023 olarak belirledi. Halka arz süreci 2 gün boyunca devam edecek. DMR Unlu Mamuller hisseleri 10,24 TL fiyatla halka arz edilecek. Toplamda 768 milyon TL'lik bir halka arz büyüklüğü hedefleniyor.

DMR Unlu Mamuller Kaç Lot Verir?

SPK tarafından onaylanan Simit Sarayı halka arzı, A1 Capital Yatırım Menkul Değerler aracılığıyla yatırımcılara sunulacak. DMR Unlu Mamuller'in halka arz açıklık oranı %40,47 olarak belirlendi. Simit Sarayı ise toplamda 75.000.000 lot halka arz edecek. DMR Unlu Mamuller halka arz sonuçlarının açıklanmasıyla kişi başına düşen lot miktarı netlik kazanacak. Halka arz fiyatı 10,24 TL olacak olan şirketin hisselerini almak isteyen yatırımcılar, Borsa İstanbul'da işlem yapabilen tüm kuruluşlardan bunu sağlayabilirler. Katılma miktarına göre kişi başına düşebilecek lot miktarları ise şu şekilde:

  • 1.7 Milyon katılım – 24 Lot (245 TL).
  • 2.5 Milyon katılım – 17 Lot (174 TL).
  • 2.9 Milyon katılım – 14 Lot (143 TL).
  • 3.3 Milyon katılım – 13 Lot (133 TL).
  • 3.7 Milyon katılım – 11 Lot (112 TL).

DMR Unlu Mamuller Katılım Endeksine Uygun Mu? Halka Arzı Eşit mi Olacak?

Dmr Unlu Mamuller, katılım endeksine uygun bir şekilde işlem görecek ve halka arzı bireysel yatırımcılara eşit bir şekilde dağıtılacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yay Burcu Özellikleri Yay Burcu Karakteri

Yay Burcu Özellikleri Yay Burcu Karakteri