weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Ekonomi Kurban Bayramı Öncesi 25 Bin Lira Ödeme... İşte Ayrıntılar...

Kurban Bayramı Öncesi 25 Bin Lira Ödeme... İşte Ayrıntılar...

Kurban bayramı öncesi nakit sıkıntısı çekenlere büyük bir fırsat. Faizsiz nakit avans fırsatının ayrıntıları şöyle...

Kurban Bayramı Öncesi 25 Bin Lira Ödeme... İşte Ayrıntılar...
Okunma Süresi: 3 dk


İş Bankası, sunduğu avantajlarla müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor. İşCep uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olanlara özel, 25.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuyor! Bu kampanya, özellikle ani nakit ihtiyaçlarını düşük maliyetle karşılamak isteyenler için büyük bir fırsat. Peki, bu kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz? İşte tüm detaylar...

Kampanya Detayları


İş Bankası’nın faizsiz taksitli nakit avans kampanyası, 01.06.2024 – 30.06.2024 tarihleri arasında geçerli. Bu tarihler arasında İşCep üzerinden müşteri olanlar, faizsiz nakit avans fırsatından faydalanabilecek. Nakit ihtiyacınız mı var? İşCep’e girin, müşteri olun ve bu eşsiz fırsatı kaçırmayın!

Vade ve Tutar Sınırları


Kampanya kapsamında sunulan faizsiz taksitli nakit avans, 2-3 ay vade için geçerli. Kullanılabilecek nakit avans tutarı ise 300 TL ile 25.000 TL arasında değişiyor. İhtiyacınıza göre esnek bir şekilde nakit avans kullanabilirsiniz. Ancak, dikkat edilmesi gereken bir nokta, kullanılacak taksitli nakit avans tutarının bir takvim ayında müşteri limitinin %25’i kadar olması ve maksimum 25.000 TL ile sınırlandırılmış olmasıdır.

Başvuru ve Kullanım Kanalları


Faizsiz nakit avans kampanyasından yararlanmak için İşCep ve Maximum Mobil kanalları kullanılabilecek. Başvurular hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanabiliyor. Müşteriler, kampanya kapsamında tanımlanan faizsiz taksitli nakit avans tutarını azami 2 seferde ve toplamda tanımlanan tutarı geçmeyecek şekilde kullanabilirler. Anında başvur, kolayca kullan!

Kampanya Katılım Koşulları


Kampanyadan yararlanmak için İşCep "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İş Bankası müşterisi olmanız gerekiyor. 01.06.2024 – 30.06.2024 tarihleri arasında müşteri olanlar için kampanya tanımlamaları, müşteri olma sürecinin tamamlanmasını takip eden ilk iş günü başlatılarak ek 2 iş günü içinde yapılacaktır. Kampanyadan yararlanma süresi 31.07.2024 tarihinde sona erecek. Zamanı kaçırmayın, hemen müşteri olun!

Hangi Kartlar Kampanyaya Dahil?


Kampanyaya İş Bankası bireysel kredi kartları dahil. Ancak, ticari kredi kartları, aidatsız kredi kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart ve KGF Kart kampanyaya dahil değil. Ayrıca, her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilecek. Kartınızı seçin, faizsiz avansı kapın!

Neden Bu Kampanya Kaçırılmamalı?


İş Bankası’nın sunduğu bu fırsat, finansal ihtiyaçlarını düşük maliyetle karşılamak isteyenler için ideal. Faizsiz taksitli nakit avans, özellikle ani nakit ihtiyaçları için mükemmel bir çözüm sunuyor. 25.000 TL’ye varan faizsiz nakit avans fırsatı ile müşteriler, bütçelerini zorlamadan ödeme planlarını yapabilirler. Bu fırsatı kaçırmayın, hemen başvurun!

İşCep ve Maximum Mobil kanallarından başvuru yaparak kolayca bu avantajdan faydalanabilirsiniz. Kampanya süresi boyunca müşteri limiti dahilinde azami iki seferde kullanılabilecek olması, esnek ödeme planları oluşturmanıza yardımcı olacak. İş Bankası güvencesiyle nakit ihtiyaçlarınızı karşılayın!

İşCep'ten 25.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans ayrıcalığı, finansal ihtiyaçlarını düşük maliyetle karşılamak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Kampanyanın tüm detaylarına dikkat ederek, bu eşsiz fırsattan en iyi şekilde yararlanabilir, finansal rahatlık elde edebilirsiniz. İşCep ve Maximum Mobil kanallarını kullanarak, kolay ve hızlı bir şekilde başvuru yapabilir, avantajlı faizsiz nakit avans imkanını değerlendirebilirsiniz. İş Bankası'nın sunduğu bu özel kampanyayı kaçırmayın, hemen müşteri olun ve avantajlardan faydalanın!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erken Emeklilikte Büyük Fırsat: İşte 7 Altın Formül!

Erken Emeklilikte Büyük Fırsat: İşte 7 Altın Formül!