weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Galeriler Asayiş Cezaevinden Yeni Çıkan Hırsız, İzmit'te Restoranı İki Kez Soydu!

Cezaevinden Yeni Çıkan Hırsız, İzmit'te Restoranı İki Kez Soydu!

Kocaeli İzmit'te bir restoran, peş peşe iki gün yaşanan hırsızlık olayıyla sarsıldı! Cezaevinden yeni çıkan hırsız, personelin yevmiyesini ve sadaka kutusunu nasıl çaldı? Güvenlik kameraları her şeyi kaydetti.

Cezaevinden Yeni Çıkan Hırsız, İzmit'te Restoranı İki Kez Soydu! 1
/ 7

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Yahyakaptan Mahallesi'nde yaşanan olay, güvenlik kameralarının objektifine yansıyan şaşırtıcı detaylarla dolu. Cezaevinden yeni çıkan bir hırsız, aynı restorana arka arkaya iki gün boyunca girerek hem personelin yevmiyesini hem de sadaka kutusunu çaldı...

Hırsızın Rahatlığı Şaşırttı

Restoran sahibi İsmail Dağtekin'in başı, son günlerde pek de hoş olmayan bir hırsızlık olayıyla dertte. İsmail Bey, restoranının kasasında çalışanlarının yevmiyesi için ayırdığı 5 bin TL'nin çalındığını fark ettiğinde hemen güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde, bir şahsın dükkan kapısını zorlayarak içeri girdiği ve kasadaki parayı alıp çıktığı net bir şekilde görülüyordu. İsmail Bey, polise haber verdi ama hırsız peşini bırakmadı. Ertesi gün, yine sabahın erken saatlerinde restorana giren hırsız, bu kez kasada para bulamayınca sadaka kutusunu aldı. Güvenlik kameraları, hırsızın bu kez de rahat tavırlarıyla kutuları kontrol ettiğini ve dolu olanı alıp kaçtığını saniye saniye kaydetti.

Hırsızlık Cesareti ve Restoran Sahibinin Tepkisi

"İki gün arayla iki kez dükkanıma gelen bu şahıs, her şeyi çok iyi biliyor gibiydi. Sanki daha önce burada çalışmış gibi davranıyordu," diyen İsmail Dağtekin, şahsın kendisine yabancı olduğunu ancak polisin, hırsızın cezaevinden yeni çıktığını ve bu suçun onun üçüncü vukuatı olduğunu söylediğini belirtti. Restoran sahibi, hırsızın üstündeki tişörtte yazılı telefon numarasını arayarak tişörtün sahibini bulmaya çalışmış, ancak numaranın sahibi tişörtle bir ilgisi olmadığını belirtmiş. İsmail Bey, "Bu, hedef şaşırtmak için bir taktik olabilir," dedi. Çalınan sadaka kutusunun içinde ne kadar para olduğunu bilmediğini belirten Dağtekin, en çok personelin alın terinin çalınmasının üzücü olduğunu vurguladı.

Bu hırsızlık olayı, restoran sahibi İsmail Dağtekin ve çalışanları için oldukça üzücü bir deneyim oldu. Polis, hırsızın peşindeki soruşturmasını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli’de Biberiye Hasadının Yenilikçi Yüzü

Kocaeli’de Biberiye Hasadının Yenilikçi Yüzü