weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Galeriler Kocaeli Haber Başiskele Belediyesi İşçilerine Karpuz Sürprizi!

Başiskele Belediyesi İşçilerine Karpuz Sürprizi!

Başiskele'nin sıcak yaz günlerinde Başkan Yasin Özlü, çalışkan işçilere serin bir sürpriz yaptı! Karpuz dilimleriyle hem gölge hem de sohbet paylaşarak, sıcakta çalışanlara tatlı bir mola verdi.

Başiskele Belediyesi İşçilerine Karpuz Sürprizi!  1
/ 4

Başiskele'nin sıcak yaz günlerinde, Yeşilyurt Mahallesi'nde parke kaldırım tamiratı yapan işçilere moral ziyareti gerçekleştiren Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, hem işçilerle sohbet etti hem de onlara karpuz ikramında bulundu. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özlü, çalışanların yoğun tempoda ve sıcak hava şartları altında gösterdikleri özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti ve onlara kolaylıklar diledi...

Çalışma Alanında Sıcak Bir Gün

Fevzi Paşa Caddesi üzerinde devam eden parke kaldırım tamiratı çalışmalarını yerinde gözlemleyen Başkan Özlü, teknik ekip ile yapılan işler hakkında detaylı bilgiler aldı. Yasin Özlü'nün bu ziyareti, çalışanların motivasyonunu artırırken, yerel yönetimin çalışmalara verdiği önemi de gözler önüne serdi.

İşçilerle Öğle Molası

Öğle molasında işçilerle birlikte çimler üzerindeki ağaç gölgesine oturan Başkan Özlü, işçilerle sohbet ederek onların sıcak hava şartlarındaki çalışma koşulları hakkındaki düşüncelerini dinledi. İşçilerle kurduğu samimi diyalog ile dikkat çeken Başkan Özlü, kendi elleriyle kestiği karpuzları işçilere ikram etti. Bu jest, işçiler tarafından büyük takdir topladı.

Sıcak Havada Serinleten Jest

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü'nün, işçilere yaptığı karpuz ikramı, sıcak yaz günlerinde onlara serin bir mola fırsatı sundu. Bu ikram, aynı zamanda belediye ve yerel yönetimlerin çalışanlarının refahını düşündüğünü ve onlara değer verdiğini gösteren güzel bir örnek oldu.

Başkan Özlü'nün saha ziyaretleri, Başiskele'deki çalışmaların bizzat yerinde takip edilmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Belediye başkanının bu tür ziyaretleri, çalışmaların daha etkin bir şekilde yürütülmesine olanak tanırken, çalışanlarla doğrudan iletişim kurarak onların sorun ve önerilerini ilk elden alma fırsatı yaratmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kartepe Kurban Bayramına Hazır...

Kartepe Kurban Bayramına Hazır...