weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Galeriler Spor Kocaeli Haber: Kocaelispor'un Teknik Direktörü'nden Açıklama

Kocaeli Haber: Kocaelispor'un Teknik Direktörü'nden Açıklama

Kocaeli Haber: Kocaelispor'un Teknik Direktörü'nden Açıklama 1
/ 5

"Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Geçen haftaki Şanlıurfa galibiyetinin önemine değinen Sağlam, "O maçta oyuncularımız ligdeki hedeflerini belirlediler. Kocaelispor'u sevenler ve futbol kamuoyu artık bizi şampiyonluk ve Süper Lig adayı olarak görüyor. Bu yüzden her maçta yüksek performans göstermeliyiz. Bugün de bunu başardık" dedi. Sağlam, oyunun genelinde rakibe üstünlük kurduklarını, 3 gol attıkları gibi 4-5 tane daha gol pozisyonu yakaladıklarını, defansif anlamda da sadece bir frikik dışında pozisyon vermediklerini söyledi. Sağlam, "Futbol adına güzel bir karşılaşma oldu. Oyuncularımızın mücadelesini ve sorumluluklarını kutluyorum" dedi."

Ertuğrul Sağlam, " Yağmur altında bize destek veren taraftarlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Aynı zamanda şunu da belirtmek isterim; bu takım, bu oyuncular daha fazla ilgiye layık. Bu yüzden cuma günü oynayacağımız Erzurumspor maçında taraftarlarımız da sezon sonunda hangi ligde oynamak istediklerini gösterecekler. Oyuncularıma hep diyorum; bir hedefimiz varsa; hava şartları, zemin kalitesi gibi bahanelerin arkasına sığınma hakkımız yok. Şimdi bunu taraftarlarımızdan da bekliyorum. Süper Lig hasretine son vermek istiyorsak, takımlarını Süper Lig'de izlemek istiyorsa onlar da soğuk, kar, yağmur, bilet, fiyat gibi engelleri aşacaklar takımlarını yalnız bırakmayacaklar. Gelenlere minnettarım ama bu oyuncular daha fazla desteği hak ediyor" dedi."

Özcan: “Bu ligde yüzde 70 duran toptan gol oluyor”

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Cenk Özcan ise, “Gerçekten Kocaelispor’u tebrik ediyoruz. Bugün çok iyi top oynadılar. İlk iki haftadan sonra üstüne koyarak giden Kocaelispor vardı. Buraya gelirken ona göre çalışmalarımızı yapmıştık. Kompakt oynayan takımız. Küçük ayrıntılar maçın neticesini belirliyor. Bugün maçın en önemli anları duran toplardı. Etkili olmamız gerekiyordu, bunun üzerine çalışacağız. Üretirken yarışan takım olmak istiyoruz. Buradan dersler çıkarıp Tuzla maçına hazırlanacağız. Yarışa devam edeceğiz. Değerli takımımız var. Şu ana kadar izlediğimiz ve oynadığımız en iyi takımlardan biriydi. Bu ligde herkes birbirini yenebiliyor. Günlük performanslar çok önemli. Bir iki performans kötü olduğunda takımda kırılmalar meydana geliyor. O gün iyi konsantre olan, daha çok isteyen, daha çok mücadele eden bu ligde maç kazanıyor. Zaman zaman iş oyundan çıkıyor. Bu lige yüzde 70 duran toplardan gol oluyor. Onun için günlük performanslar çok önemli” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bolu Haber: Tır Uçurumdan Yuvarlandı: 1 Yaralı

Bolu Haber: Tır Uçurumdan Yuvarlandı: 1 Yaralı