weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Galeriler Yaşam Yetenekli kadınlar artık gelenekselleştirdi

Yetenekli kadınlar artık gelenekselleştirdi

Düzce’nin yetenekli kadınlarının el emeği göz nuru ürünlerini sergiledikleri ve satarak aile bütçesine katkı sağladıkları sanat sokağı gelenekselleşerek 7. defa kapılarını açmaya hazırlanıyor. Kadınlar yapıyor, ziyaretçiler ve meraklıları alıyor. Sanat sokağı bu defa süprizleriyle misafirlerini ağırlayacak.

Yetenekli kadınlar artık gelenekselleştirdi 1
/ 7

Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Sanat ve El Sanatları Grubu tarafından her ayın ilk hafta sonu açılan Geleneksel Sanat Sokağı 1 Eylül Cumartesi günü 7. defa kapılarını açmaya hazırlanıyor. Düzce’nin maharetli kadınlarının yaptığı ebru sanatından, gümüş işlemelere, takılardan ahşap işlerine, el örmesi şapkalardan, yine el emeği elbiselere, hediyelik eşyalara kadar kadınların yaptığı çok çeşit ürünler yine misafirlerinin ve meraklılarının ziyaretine açılacak. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın de destek verdiği bu defa ki Sanat Sokağı ayrıca ziyaretçilerine sürprizlerde sunacak

Geleneksel Düzce Sanat Sokağı ile ilgili çalışmalarını hızla sürdüren Kent Konseyi Kadın Meclisi Sanat ve El Sanatları Grubu Başkanı Elif Demir, yaptığı açıklamada; “Her ayın ilk hafta sonu açtığımız sanat sokağımızın 7.’ncisini düzenleyeceğiz. Kadınlarımız artık hazırlıklarını sanat sokağına göre yapmaya başladılar. Yine sokağımıza tezgah açmak isteyen kadınlarımızdan yoğun bir ilgi var. Ancak bu sokakta sadece kendi el emeği göz nuru ürünlerini değerlendirmek isteyen kadınlarımıza yer verebiliyoruz. Bu sokağı açtığımız ilk günden bugüne kadar bize desteklerini esirgemeyen Kent Konseyi’ne, konseyin Kadın Meclisine ve bu sokağımızda bizlere destek olan Düzce Ticaret ve Sanayi Odamıza çok teşekkür ederim. Bu defa açacağımız sanat sokağımız gerçekten sanata hitap edecek. Yine kadınlarımızın hazırladıkları çok özel sürprizlerimizde olacak” dedi.

Tezgahlarını 7. Defa açacak olan sanat sokağında diğerlerinden farklı olarak yazar imza günü, gitar kıonseri de olacak. Sanat ve Hediyelik Eşya Sokağı programı ise 1 Eylül Cuma açılacak olan sokakta

14.30 ile 17.00 saatleri arasında Yazar İbrahim Bilgin imza günü, saat 17.30’da Sefa Deniz Gitar konseri yer alacak. Cumartesi akşamı saat 22.00’de ise kapanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli’de üreticilere damızlık manda boğası desteği

Kocaeli’de üreticilere damızlık manda boğası desteği