weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Gündem Erdoğan’dan Operasyon Sinyali !!!

Erdoğan’dan Operasyon Sinyali !!!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Irak'taki Pençe Harekatı ve Suriye'deki güvenlik kuşağının tamamlanması konusunda kritik açıklamalarda bulundu. Terörle mücadeledeki kararlılığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli operasyon sinyalleri verdi. Detaylar ve uzman yorumları bu haberde.

Erdoğan’dan Operasyon Sinyali !!!
Okunma Süresi: 3 dk

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Irak'taki Pençe Harekatı ve Suriye'deki güvenlik kuşağının tamamlanması konusunda kritik açıklamalarda bulundu. Terörle mücadeledeki kararlılığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli operasyon sinyalleri verdi. Detaylar ve uzman yorumları bu haberde.

Erdoğan'ın Kuzey Irak ve Suriye ile ilgili Kararlılığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, Kuzey Irak'taki Pençe Harekatı ve Suriye'deki güvenlik kuşağı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, terörle mücadeledeki kararlılığını vurguladı.

Terörle Mücadelede Yeni Dönem

Hudutlarımız İçinde Başarı

Erdoğan, Türkiye'nin hudutları içinde bölücü örgütlerin artık eylem yapamaz hale geldiğini belirtti. Özellikle yerli ve milli silah sistemlerinin büyük katkısıyla terör örgütlerine ciddi darbeler indirildiğini vurguladı.

"Hudutlarımız içinde bölücü örgüt artık eylem yapamaz hale geldi. Askerimizle, polisimizle, jandarmamızla ve istihbaratçılarımızla her yerde enselerindeyiz," dedi.

Kuzey Irak'ta Pençe Harekatı

Kuzey Irak'taki Pençe Harekatı Bölgesi'nde çok yakında kilidi kapatacaklarını söyleyen Erdoğan, bu bölgedeki terör örgütlerinin kapana sıkışmış durumda olduğunu ifade etti.

Suriye'de Güvenlik Kuşağı Tamamlanıyor

Erdoğan, Suriye'de güney sınırımız boyunca uzanan güvenlik kuşağının eksik halkalarını tamamlayacaklarını belirtti. Bu adımların, Suriye'nin toprak bütünlüğü temelinde gerçekleştirileceğini vurguladı.

Suriye ve Irak'ta Yeni Hamleler

Erdoğan'ın konuşmasında dikkat çeken bir diğer nokta ise Suriye ve Irak hattında ülkemize tehdit oluşturacak hiçbir yapıya müsaade edilmeyeceği yönündeki kararlılığı oldu.

"Irak ve Suriye sahasında ise örgüt iyice kapana sıkışmış durumda. Kuzey Irak’taki Pençe Harekat Bölgesinde çok yakında kilidi kapatıyoruz. Suriye’de güney sınırımız boyunca uzanan güvenlik kuşağının eksik halkalarını Suriye’nin toprak bütünlüğü temelinde tamamlayacağız," dedi

Gazze'deki Durum ve Türkiye'nin Tutumu

Erdoğan, Gazze'de yaşananları "soykırım" olarak nitelendirerek, uluslararası toplumun İsrail'e daha fazla baskı yapması gerektiğini belirtti. Gazze'de ateşkes sağlanması ve kalıcı barışın tesis edilmesi için yoğun çaba harcadıklarını ifade etti.

Uluslararası Topluma Çağrı

Erdoğan, Gazze'de yaşananların sadece savaş olmadığını, bir soykırım olduğunu belirterek, uluslararası toplumu daha fazla baskı yapmaya çağırdı.

"Gazze’de şahit olduğumuz düpedüz soykırımdır. Katliamın barbarlığın ve soykırımın en sefil örneğidir," dedi 

Türkiye'nin Stratejik Konumu ve Güvenlik Önlemleri

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin stratejik konumunun getirdiği avantajlar ve tehditler hakkında bilgi verdi. Güler, özellikle yurt içinde ve sınır ötesinde terörle mücadelede elde edilen başarıların altını çizdi.

Güler'in Açıklamaları

Güler, Türkiye'nin sahip olduğu stratejik konumun pek çok coğrafyada yaşanan güvenlik tehditleriyle başa çıkmayı zorunlu kıldığını belirtti. Kahraman ordumuzun tüm faaliyetlerini istikrarlı ve etkin bir şekilde icra edebilmesi için yüksek donanımlı insan kaynağının önemine vurgu yaptı.

 

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İşte Söke'deki Kağıt Fabrikası Yangınının Son Durumu!

İşte Söke'deki Kağıt Fabrikası Yangınının Son Durumu!