weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Gündem SELİN CİĞERCİ ŞİMDİ NE YAPACAK? SEKİM CİĞERCİ VE GÖKHAN ÇIRA'DAN MÜSTEHCEN POZ!

SELİN CİĞERCİ ŞİMDİ NE YAPACAK? SEKİM CİĞERCİ VE GÖKHAN ÇIRA'DAN MÜSTEHCEN POZ!

Selin ciğerci ve Gökhan Çıra bu defa çıkmazda! Gökhan Çıra'nın kızıyla paylaştığı poz müstehcen bulundu. Soruşturma başlatıldı!

SELİN CİĞERCİ ŞİMDİ NE YAPACAK? SEKİM CİĞERCİ VE GÖKHAN ÇIRA'DAN MÜSTEHCEN POZ!
Okunma Süresi: 2 dk

Sosyal medyada tepki çeken bebekli fotoğraf ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözler ikiliye çevrilmişti. Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra’nın ifadesinin alınmasına kararda son dakika yaşandı. Soruşturma kapsamında mağdur çocuğun bakımını sağlayan kişilerce bakımına devam edilmesi, mağdur çocuğun durumu ve gelişimine uygun düşecek şekilde Çocuk Mahkemesinden Danışmanlık Tedbiri istenmesine karar verildi.

Eski futbolcu Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile evli olduğu dönemde taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olmuş ve gündeme bomba gibi düşmüştü. İkili, taşıyıcı anne yoluyla sahip oldukları kızlarıyla bir kez daha gündemde! Bu defa haberler can sıkıcı!

Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'nın yatakta kızıyla verdiği pozu sosyal medyada paylaştığı andan itibaren tartışmalar bitmedi. Paylaşılan bu fotoğraf tartışmaları da beraberinde getirirken, soruşturma da açıldı. 

KRİZ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR 

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, taşıyıcı anne vasıtasıyla evlat edindiğini duyurmuş, bebeğin babasının da eski eşi Gökhan Çıra olduğunu duyurmuş ve gündemi epey meşgul etmişti. Günlerce konuşulan "evlat edinme" konusu yeniden gündemde!

Ünlü manken Deniz Akkaya, Gökhan Çıra'nın sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflar hakkında çirkin sözler söyleyince tartışma yeniden alev aldı. Gökhan Çıra'yı eleştiren Akkaya, "Resmen donla yatakta sere serpe yatıyorsun, çocuk da cinsel organının üstünde oturuyor. Şimdi soruyorum bu fotoğrafı normal mi? Bana kimse medeniyetten falan bahsetmesin olur mu? Siz hiç böyle bir baba fotoğrafı gördünüz mü kimsede? Hatta yabancılarda?" 

GÖKHAN ÇIRA SUSMADI! ZEHİR ZEMBEREK CEVAP VERDİ!

Akkaya'ya sert bir karşılık veren Gökhan Çıra ise şu ifadeleri kullandı: "Yatakta oyun oynarken çekilmiş resimlerimiz. Altımdaki şorta iç çamaşırı diyecek kadar aciz bir millet olamayız. Bakın gerçekten canım yanıyor, susuyorsam sebebi sadece kızım. Böyle bir haberi ortaya atan insanın ne düşünceyle attığı da ortada. Kızıyla neler yaşamış, bize annelik babalık öğretecek en son insan."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pesto Sos Tarifi...

Pesto Sos Tarifi...