weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Gündem Yalçın Eldoğan 1990-1995 Yılları Arasında Otobüs Şoförlüğü Yapmış

Yalçın Eldoğan 1990-1995 Yılları Arasında Otobüs Şoförlüğü Yapmış

Aylar öncesinden, önümüzdeki yerel seçimlerde Belediye Başkan adaylığını ilan eden ünlü iş insanı Yalçın Eldoğan bu gün Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Mustafa Kurt’u yerinde ziyaret etti. Renkli kişiliği ve başarılı kariyeri ile ön planda olan Yalçın Eldoğan’ın yeni bir yönü ortaya çıktı.

Yalçın Eldoğan 1990-1995 Yılları Arasında Otobüs Şoförlüğü Yapmış
Okunma Süresi: 3 dk

Aylar öncesinden, önümüzdeki yerel seçimlerde Belediye Başkan adaylığını ilan eden ünlü iş insanı Yalçın Eldoğan bu gün Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Mustafa Kurt’u yerinde ziyaret etti. Renkli kişiliği ve başarılı kariyeri ile ön planda olan Yalçın Eldoğan’ın yeni bir yönü ortaya çıktı.

Kocaeli’de tanınmış iş adamı ve müteahhit Yalçın Eldoğan meğer 5 yıl otobüs sürmüş. Keyifli bir sohbet ortamında 1990-95 yılları arasında otobüs şoförlüğü mesleğini icra ettiğini belirten ünlü iş insanı Yalçın Eldoğan, İzmit’in her köşesini çok iyi tanıdığını ifade etti.

Yalçın Eldoğan 1 Yıl Muavinlik de Yapmış

Yalçın Eldoğan’ın muavinlik yaptığı 1989 yılından sonraki yıl otobüs şoförlüğü macerası başlamış.  Yalçın beyin 5 yıl süre ile İzmit sokaklarında şehir içi otobüs şoförlüğü deneyimi, onun İzmit’i daha iyi tanımasına vesile olmuş.

İyi Parti İzmit Belediye Başkan adayı olan Yalçın Eldoğan, daha şimdiden saha çalışmalarına başladı ve çok yoğun bir mesai harcaması onu yormak yerine daha da zinde hale getiriyor. Daha şimdiden Yalçın Eldoğan, İzmit Belediye Başkanı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tüm siyasi partiler hummalı bir çalışma ile önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanırken, Yalçın Eldoğan da bir sürpriz yaparak İzmit Belediye Başkanı adayı olduğunu açıkladı.

Yalçın Eldoğan Kimdir?

İzmit’in tanınan iş insanı olan Yalçın Eldoğan uluslararası arenada büyük projelere imza atmış olan bir müteahhittir. 1972 yılında dünyaya gelen Yalçın Eldoğan, İzmit-Gültepe mahallesinde hayata gözlerini açtı. Aynı mahallede ilkokul ortaokul ve ticaret lisesini bitiren Eldoğan, hem girişimci bir ruha sahipti hem de eğitimine devam etmek istiyordu. Eğitim ve girişimcilik bir arada nasıl yürür? İşte bunun en iyi örneklerinden biri Yalçın Eldoğan’dır. Onun ticarete olan eğilimi, başarılı bir eğitim almasına engel olmadı.

Eldoğan Amerika’da iç mimarlık eğitimi alarak yapı inşaat- mimari alanında vizyonunu geliştirdi. Bu vizyonla ve hayatın çeşitli alanlarında kazandığı deneyimlerle işe başlayan Yalçın Eldoğan iş hayatına hızlı bir giriş yaptı. Yüzlerce yapı inşaat projesine imza attı. Şimdi İzmit için en önemli planı: ucuz konutlar yaparak dar gelirli insanları uzun vadede küçük ödemelerle ev sahibi yapmak.

Yalçın Eldoğan İzmit Belediye Başkanlığına Aday

Yalçın Eldoğan belediyecilik konusunda çok başarılı işlere imza atabilecek kapasitede bir iş insanı olduğunu ifade ediyor. İmza attığı geçmiş başarıları bunun teminatı olabilir. Bu nedenle sahalarda yoğun bir mesai harcayan Yalçın Eldoğan,  belediye başkanlığı yolunda çalmadık kapı bırakmayacak. Herkesin beklentilerini dinleyen ve sorunları biriktiren Eldoğan, göreve gelir gelmez hepsini teker teker çözecek.

Kapı Kapı Gezerek Bu İşin Önemini Anlatıyor

Yalçın Eldoğan belediye başkanı olmayı çok istiyor ve bu işi en başarılı şekilde yürütecek enerjiye sahip olduğunu her fırsatta dile getiriyor. İzmit doğumlu olması bir yana, otobüs şoförlüğü mesleğini de icra etmiş olmasından kaynaklı olarak İzmit’i karış karış çok iyi tanıdığını her fırsatta vurguluyor. Yılmaz Eldoğan kendini bu kente borçlu hissediyor ve onlara verilecek en iyi hizmetin, belediye başkanlığından geçeceğine inanıyor. İzmit sokaklarını tanımanın yanı sıra İzmit’in sıcak insanını da yakından tanıması bu yolda onu destekleyecek faktörler. Güzel bir sohbetin ardından, ziyaret ettiği Mustafa Kurt, kendisine teşekkür etti ve başarılar diledi.

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli Haber: Otomobil Ateş Topu Oldu

Kocaeli Haber: Otomobil Ateş Topu Oldu