weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Gündem Yeniden Refah Partisinden İş İnsanı Yalçın Eldoğan’a Yeşil Işık

Yeniden Refah Partisinden İş İnsanı Yalçın Eldoğan’a Yeşil Işık

Yalçın Eldoğan, İzmit'te tanınan bir isim ve aslen Çorumlu bir iş insanıdır. 2024 yerel seçimlerinde İyi Parti'den adaylığı kesinleşmişti. Fakat Yalçın Eldoğan babasının rahatsızlığından dolayı çok aktif olamayacağı ve millet ittifakı olmaması sebebi ile aday olmamaya karar verdi. Ama siyasetten de uzak kalmak istemiyor. İzmitlileri heyecanlandıran bir gelişme oldu ve onun adı son zamanlarda Yeniden Refah Partisi (YRP) ile adı anılmaya başlandı.

Okunma Süresi: 3 dk

Yalçın Eldoğan, siyasetten vazgeçemiyor. Yeniden Refah partisinin kocaelindeki oyları arttıma isteği, milliyetçi kimliği ile Eldoğan’ı kadrosuna katmak istiyor. Bu sayede YRP, büyük bir oy kitlesine sahip Yalçın Eldoğan’ın ve milliyetçi kesimin oylarını almak istiyor.

İzmit'li tecrübeli iş adamı Eldoğan yaptığı ziyaretlerde şehrin sorunlarını çözüm bulmak için hazırlık yaptığını anlatıyor.

Yalçın Eldoğan Yeniden Refah Partisine Katılacak mı?

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın İzmit ziyaretine katılan Eldoğan, YRP'ye geçeceği söylentilerini güçlendirdi. Ancak Eldoğan, YRP'ye geçmediğini, sadece destek vereceğini belirtti.

Yalçın Eldoğan YRP’nin Sorun Çözmeye Odaklandığını Belirtti

Eldoğan, siyasetteki pozisyonunu, YRP Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla ile olan yakın ilişkisine ve siyasi beklentiler olmaksızın desteklemeye devam etme niyetine bağlıyor. YRP'nin ülkenin sorunlarına odaklandığını ve uzun vadede faydalı olacağını düşünüyor.

Yalçın Eldoğan Kimdir?

Yalçın Eldoğan, Kocaeli'nin sevilen simalarından biri olarak, şehrin geleceğine ışık tutacak vizyoner iş adamları arasında yer alıyor. 1972 yılında İzmit Gültepe'de doğan ve aslen Çorumlu bir aileden gelen Eldoğan, eğitim hayatını İzmit'te tamamladıktan sonra işletme eğitimi için Çukurova Üniversitesi'ne gitmiş, ancak ticarete olan ilgisi nedeniyle eğitimine ara vermişti. Amerika'da iç mimarlık ve tasarım eğitimi alarak yeteneklerini geliştiren Eldoğan, kentsel dönüşüm ve gelişim konularında özel eğitimler alarak, büyük şehirlerin ihtiyaçlarına cevap verme kapasitesini artırmıştır.

İzmit İçin Vizyoner Projeleri Var!

 Eldoğan, 25 yılı aşkın süredir müteahhitlik sektöründe edindiği tecrübe ile İzmit’in  sosyal ve ekonomik yapısına katkıda bulunmuş, şehirde yarattığı değişimlerle tanınmıştır. Elyapı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kocaelispor'da başkan yardımcılığı, Müsiad Yönetim Kurulu Üyeliği, İnşaat Sektör Kurul Başkanlığı, Orta Anadolu Dernekleri Federasyonu Başkanlığı, EMŞAV İstanbul İl Başkanlığı, EMŞAV Genel Başkan Yardımcısı Danışmanlığı gibi önemli görevlerde bulunmuştur. Bu rollerdeki deneyimleri, onun toplumsal katkılarını sadece iş dünyasıyla sınırlı tutmamasını sağlamıştır.

Yalçın Eldoğan, İzmit için planladığı 10 bin konut projesiyle, dar gelirli vatandaşların kira ödemeden ev sahibi olma hayalini gündeme getirmişti.25 yılını müteahhitlik sektörüne adayan Eldoğan, sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veriyor ve destekliyor.

Eldoğan YRP’ye Çok Şey Katabilir!

Eldoğan'ın Belediye Başkanlığına aday olmasının temelinde, İzmit’te yaşayan her bireyin yaşam standartlarını yükseltme arzusu bulunmaktaydı. Depreme karşı hazırlıklı bir İzmit vizyonuyla, şehri bu doğal afete karşı daha dirençli hale getirmek onun en büyük hayali olmaya devam ediyor.. Modern yapı teknikleri ve yüksek kalite standartlarıyla konutları yeniden inşa etme işini bilen  Eldoğan, inşaat ve proje deneyimiyle İzmit için çok önemli projeleri hayata geçirecek yeteneğe ve vizyona sahip bir iş insanıdır.Belediye başkan aday adaylığı döneminde Eldoğan'ın vizyonu, İzmit’i daha iyi yaşanabilir ve kapsayıcı bir şehir haline getirmekti. Şehir planlaması, altyapı, çevre koruma ve toplumun refahını artırma konularında geniş bir vizyona sahip olan Eldoğan, bu alanda gerçekleştirdiği başarılı projelerle tanınmaktadır. Yalçın Eldoğan'ın YRP'de aktif siyasete başlaması; hem YRP için hem de İzmit halkı için ve özellikle sosyal konut konusu ile yakından ilgilenen yüz binlerce vatandaş için iyi olabilir.

Yalçın Eldoğan Haberlerine bakmak için TIKLAYINIZ

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli'nin Gebze İlçesinde Vali Yavuz'dan Anlamlı Ziyaretler

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde Vali Yavuz'dan Anlamlı Ziyaretler