weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Kocaeli Haber Başkan Büyükakın; 5 Yılda 5 Kuruş Yeni Borcumuz Yok

Başkan Büyükakın; 5 Yılda 5 Kuruş Yeni Borcumuz Yok

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, belediyenin mali yapısının sağlamlığını ve borçsuzluğunu vurgulayarak, "Son 5 yılda belediyemizin hiçbir şekilde yeni borcu olmadı." ifadesini kullandı.

Okunma Süresi: 2 dk

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, belediyenin mali yapısının sağlamlığını ve borçsuzluğunu vurgulayarak, "Son 5 yılda belediyemizin hiçbir şekilde yeni borcu olmadı." ifadesini kullandı. Büyükakın, Kocaeli'nin en büyük yerel yönetimi olan Büyükşehir Belediyesi'nin mali durumunu kamuoyuyla paylaştı.

Belediyenin Finansal Durumu

Başkan Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin mali yapısının Türkiye'nin en sağlam belediyelerinden biri olduğunu belirtti. Son 5 yılda hiçbir şekilde yeni borçlanma yapılmadığını ve vergi ile sigorta borçlarının da olmadığını açıkladı. Bu durumun, belediyenin mali yönetiminin ne kadar sağlam olduğunu gösterdiğini ifade etti.

Yuvacık Barajı Borcunun Ödenmesi

Büyükakın, Yuvacık Barajı'na bağlı olan borcun ödendiğini ve bu süreçte faiz işletilmediğini dile getirdi. Borcun, takside bağlanarak ödendiğini ifade etti. Bu durumun, belediyenin mali disiplinine ve kaynaklarını verimli kullanma yeteneğine işaret ettiğini belirtti.

Eleştirilere Yanıt Verdi

Başkan Büyükakın, belediyenin borçsuzluğunu ve mali başarısını eleştirenlere yönelik manipülasyon yapıldığını söyledi. Türkiye'nin en borçlu belediyesi olarak nitelendirilmeye devam edildiğini belirterek, bu eleştirilerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Belediyenin mali durumunu kamuoyuyla açıkça paylaştığını ve şeffaf bir şekilde yönetildiğini vurguladı.

Başkan Büyükakın, belediyenin mali başarısını vurgulayarak gelecek süreçte de aynı başarıyla devam edeceklerini dile getirdi. Manipülasyonlara karşı da duruşlarını sürdüreceklerini belirtirken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, mali disiplini ve sağlam yönetimi ile vatandaşlara daha iyi hizmet sunmaya devam edeceğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BMW Yeni Bir Elektrikli Araba Üretti!...

BMW Yeni Bir Elektrikli Araba Üretti!...