weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Kocaeli Haber Belediye Çalışanları Arasında Arbede...

Belediye Çalışanları Arasında Arbede...

İzmit ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tavşantepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfalt çalışması sırasında aynı sokakta karşılaştı.

Belediye Çalışanları Arasında Arbede...
Okunma Süresi: 2 dk

İzmit ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tavşantepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfalt çalışması sırasında aynı sokakta karşılaştı. Bu karşılaşma , iki belediye ekibi arasında gergin anlara neden oldu ve zaman zaman tatsız tartışmalar yaşandı. Olay yerine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de geldi.

Tartışma sırasında, İzmit Belediyesi'nin bir grubu içerisinde bulunan ve aynı zamanda meclis üyesi olan İbrahim Efe, itme sonucu yere düştü. İbrahim Efe'nin düşmesine, Fatma Kaplan Hürriyet ve yanındakiler tarafından, "Kendini yere atıyorsun, numara yapma" şeklinde tepki gösterildi. Bu sırada Başkan Hürriyet'in yanındaki bir kişi de düşerek durumu daha da karmaşık hale getirdi. Bu olaylar bir yandan videoya kaydedilirken, İbrahim Efe ayağa kalkarak, Başkan Hürriyet'e yaşananlar hakkında itirazını dile getirdi.

Olayın büyümesi üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık da bölgeye gelerek duruma müdahale etti. Hürriyet ve Aydınlık arasında gerçekleşen görüşmede, iki tarafın da tansiyonu düşürmeye yönelik açıklamalar yaptığı gözlendi.

Fatma Kaplan Hürriyet, yaşanan gerginlikten sonra yaptığı açıklamada uzlaşı çağrısında bulundu. Hürriyet, "Lütfen biraz uzlaşı. Lütfen beraber hizmet edelim. Birbirimize bilgi verelim. Biz bu konuda erinmeyiz. Teşekkür etmekten de asla gocunmayız. Sonuçta seçilmiş belediye ve belediye başkanlarıyız. Dolayısıyla nezaket gereği birbirimize bilgi vermek çok zor olmasa gerek. Bundan sonra biz yapıcı tavrımızı devam ettireceğiz. Uzlaşı arayışımızı devam ettireceğiz. İnşallah bu uzlaşı arayışımıza olgunlukla cevap gelir" ifadelerini kullandı.

KAYNAK İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çiğ Köfte Tarifi (Tam Ölçülü)

Çiğ Köfte Tarifi (Tam Ölçülü)