weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Kocaeli Haber Çayırova'da Coşkulu Kongre: Hacı Filik Seçimi Kazandı!

Çayırova'da Coşkulu Kongre: Hacı Filik Seçimi Kazandı!

Hafta sonu Zafer Partisi Çayırova İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen coşkulu kongrede seçimi kazanan Hacı Filik oldu... İşte Zafer Partisi Çayırova İlçe Başkanı Hacı Filik'in açıklamaları...

Çayırova'da Coşkulu Kongre: Hacı Filik Seçimi Kazandı!
Okunma Süresi: 3 dk

Değerli Dava Arkadaşlarım, Sevgili Çayırovalı Hemşerilerim,
Geride bıraktığımız Zafer Partisi Çayırova İlçe Kongresi'nde şahsımı ilçe başkanı olarak seçme onurunu bana layık gördüğünüz için hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu önemli göreve layık görülmek, benim için büyük bir gurur ve sorumluluk kaynağıdır.
Bu süreçte bana destek olan, güvenini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarıma ve hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Hep birlikte büyüyen ve güçlenen bir aile olduğumuzu görmek, bizlere daha büyük bir sorumluluk ve azim kazandırmaktadır. Birlik ve beraberlik içinde, Çayırova'nın geleceği için hep birlikte çalışacağımıza olan inancım tamdır. Bu güvene layık olmak için var gücümle çalışacağımı, ilçemizi ve teşkilatımızı daha ileriye taşımak adına tüm çabamı göstereceğimi belirtmek isterim.
Hepinize tekrar teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
Sevgi ve selamlarımla,

HACI FİLİK
Zafer Partisi Çayırova İlçe Başkanı

Hacı Filik Kimdir?

Hacı FİLİK, 1990 yılında Adana'nın Yumurtalık ilçesi Zeytinbeli beldesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra Mustafa Kemal Üniversitesi'nde yükseköğrenimine devam etti, daha sonra Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Vatani görevini yerine getirdikten sonra Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda uzman erbaş olarak görev yaptı. Sağlık sebepleriyle görevinden ayrılmak zorunda kalan Hacı FİLİK, 2017 yılında Kocaeli Gebze'de iş hayatına atıldı. Kısa sürede kendini geliştirerek hedeflerini gerçekleştirmek için azimle çalıştı.
Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi değerleri benimseyen Hacı FİLİK, 2021 yılında Ümit Özdağ tarafından kurulan Zafer Partisi'nin Kocaeli il kurucu yönetiminde yer aldı ve aktif siyasi faaliyetlerde bulundu. Zafer Partisi'nin 28. Dönem milletvekili adayı oldu ve bu süreçte parti için Kocaeli ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarını yürüttü. Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerinde ilçe başkanlıklarının kurulması ve güçlenmesi için saha çalışmalarında bulundu.

2024 yılında yapılan mahalli idareler seçimlerinde Zafer Partisi'nin Çayırova Belediye Başkanı adayı olarak seçilerek partisini temsil etti. Seçimlerde partisinin oylarını artırarak Çayırova'nın zaferi için genel başkan Ümit Özdağ tarafından ilçe teşkilatını kurmakla görevlendirildi. Vizyoner bir teşkilatçı olarak, milli ve manevi değerleri ön planda tutarak, teşkilatın büyüyüp gelişmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.

Şu anda bir firmada yönetici olarak çalışmakta olan Hacı FİLİK, Çayırova'nın seçilmiş ilçe başkanı olarak görevinin başında bulunmaktadır. Atatürkçü ve milliyetçi duruşuyla, Çayırova'nın geleceği için azimle çalışmaya devam etmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli Destek Paketi Devreye Sokuldu! Emeklilere Aylık 2000 TL Destek Ödemesi

Emekli Destek Paketi Devreye Sokuldu! Emeklilere Aylık 2000 TL Destek Ödemesi