weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Kocaeli Haber CHP Genel Başkanı Özel: "Belediye başkan adaylarımızın kapısı Kürt’e de, Türk’e de, Laz’a da, Çerkez’e de ardına kadar açıktır"

CHP Genel Başkanı Özel: "Belediye başkan adaylarımızın kapısı Kürt’e de, Türk’e de, Laz’a da, Çerkez’e de ardına kadar açıktır"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Türkiye ittifakının belediye başkan adaylarının kapısı Kürt’e de, Türk’e de, Laz’a da, Çerkez’e de ardına kadar açıktır" dedi.

Okunma Süresi: 2 dk

"CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri aday tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Özgür Özel, "2 kentin Cumhuriyet Halk Partisi açısından tarihini biliyoruz, bugününü yaşıyoruz ve yarınları için yapmamız gereken çok önemli işler var. Bu kentlerden bir tanesi Gaziantep. Bir tanesi Kocaeli. Hem potansiyeliyle hem geçmişte belediyecilikte yapmış olduğumuz çok önemli işlerle, hem bugün geldiğimiz noktada emeğin kenti olmasına rağmen sendikaların beklenilen durumda olmaması, emek mücadelesi yönünden yaşanan eksiklikler, zafiyetler ama bir yandan da örgütlenmeye müsait veya da mevcut örgütleriyle dayanışmaya müsait. Emeğin hakkını alması ve dolayısıyla bu kentin hakkına noktasında yapılacak çok işin olduğunu düşündüğüm Kocaeli’de sol sosyal demokrat değerleri ön plana çıkacak. Emekle, emek örgütleriyle dayanışma içinde olacak. Bunları yaparken servet düşmanlığı ya da iş dünyasıyla kavga etmek derine iyi bir diyalog, iyi bir etkileşim ama hakkın talebi ve hep birlikte kent için mücadele noktasında gerçek bir sosyal liderlik yapacak büyükşehir belediye başkan profili çizen Atasoy Bilgin’le ilgili ve bu kentle ilgili çok ciddi ümidim var. Bütün gücümle bütün desteğimle arkasındayım" diye konuştu.

Adaylar

Konuşmanın ardından adaylar tanıtıldı. Kocaeli’deki adaylar Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Kandıra Belediye Başkan Adayı Serkan Açıkgöz, Körfez Belediye Başkan Adayı Tayfun Balıkçı, Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe, Darıca Belediye Başkan Adayı Saide Arslan Çalışkan, Çayırova Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe, Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman, Dilovası Belediye Başkan Adayı Yakup Törk olarak tanıtıldı."

KAYNAK İHLAS HABER AJANSI

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rivian R2 45 Bin Dolara Satışa Çıktı!⤵⤵⤵✔✔✔

Rivian R2 45 Bin Dolara Satışa Çıktı!⤵⤵⤵✔✔✔