weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Kocaeli Haber CHP Kocaeli İl Başkan Adayı Uğraş Çiftçi Evinde Ölü Bulundu…

CHP Kocaeli İl Başkan Adayı Uğraş Çiftçi Evinde Ölü Bulundu…

CHP Kocaeli İl Başkan Adayı Uğraş Çiftçi, evinde iple asılı halde ölü bulundu. Olay intihar şüphesiyle soruşturuluyor, detaylar henüz belirsiz...

CHP Kocaeli İl Başkan Adayı Uğraş Çiftçi Evinde Ölü Bulundu…
Okunma Süresi: 2 dk

Geçtiğimiz sene CHP Kocaeli İl Başkan Adayı olan Makine Mühendisi Uğraş Çiftçi, Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Arızlı Mahallesi’ndeki evinde iple asılı halde ölü bulundu. 49 yaşındaki Çiftçi’nin ölüm sebebinin belirlenmesi için cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çiftçi’nin hayatını kaybettiğini doğruladı. Polisin evde yaptığı incelemeler sonucunda, intihar ihtimali üzerinde duruluyor…

Uğraş Çiftçi’nin Hayatı ve Kariyeri

1975 yılında Ardahan’da doğan Uğraş Çiftçi, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Çiftçi, kariyerinde bir dönem Mitsubishi-TEMSA’da yöneticilik yapmış ve İzmit Rotary Kulübü’nün eski başkanlığını üstlenmişti. Geçen yıl CHP Kocaeli İl Başkanlığına aday olan Çiftçi, 30 Eylül 2023’te gerçekleştirilen olağan il kongresinde seçimleri kazanamamıştı. Evli ve iki çocuk babası olan Çiftçi’nin ölümü, ailesi ve sevenleri arasında derin bir üzüntü yarattı.

Olayın Ardından Başlatılan Soruşturma

Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla Çiftçi’nin evine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin Çiftçi’nin öldüğünü tespit etmesinin ardından, cansız bedeni olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından otopsi için morga kaldırıldı. Polis ekipleri, ölüm sebebini kesin olarak belirlemek için detaylı bir soruşturma başlattı.

Uğraş Çiftçi’nin Ardından

Çiftçi’nin ani ölümü, CHP camiasında ve Kocaeli’de büyük bir şok etkisi yarattı. Tanıyanlar tarafından saygı ve sevgiyle anılan Çiftçi, kariyerinde ve toplumsal çalışmalarında başarılı bir mühendis ve yönetici olarak biliniyordu. Çiftçi’nin ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

CHP Kocaeli İl Başkan Adayı Uğraş Çiftçi, evinde iple asılı halde ölü bulundu. 49 yaşındaki mühendis, kariyeri boyunca önemli görevlerde bulunmuş ve CHP camiasında tanınan bir isimdi. Ölümünün ardından başlatılan soruşturma, intihar ihtimali üzerinde yoğunlaşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Juventus - Monza (Futbol) Canlı Maç Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzleme

Juventus - Monza (Futbol) Canlı Maç Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzleme