weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Kocaeli Haber Darıca’da Coşkulu Kongre… Özgür Kaleözü Seçimi Kazandı!

Darıca’da Coşkulu Kongre… Özgür Kaleözü Seçimi Kazandı!

Bugün saat 11:00/ 12:00 arası Zafer Partisi Darıca İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen 2. Olağan kongresini kazanan Özgür Kaleözü oldu... İşte Zafer Partisi Darıca İlçe Başkanı Özgür Kaleözü’nün açıklamaları...

Darıca’da Coşkulu Kongre… Özgür Kaleözü Seçimi Kazandı!
Okunma Süresi: 2 dk

Değerli Darıca halkı ve kutlu Türk Milliyetçileri,
Zafer Partisi Darıca İlçe Kongresi'nde üyelerimizin güveni ve desteği ile Darıca İlçe Başkanı olarak seçilmiş bulunmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Bu önemli görevi yerine getirirken, Türk milliyetçisi duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğimizi ve Türk milletinin çıkarlarını her koşulda savunacağımızı bir kez daha vurgulamak isterim.
Türk milletinin parlak geleceğine meşale tutmak ve bu yolda kararlılıkla ilerlemek en büyük hedefimizdir. Bu bağlamda, yerel problemleri yerinde tespit edip çözüm önerileri geliştirecek, halkımızın refahı için gece gündüz çalışacağız. Darıca'nın ve Darıca halkının tüm sorunlarını bizzat yerinde inceleyerek, tarafları ile konuşarak, kalıcı ve etkili çözümler üreterek ya çözeceğiz, ya çözüm için gereken baskıyı kuracağız.
En önemli hedeflerimden birisi, Darıca'da partisinden bağımsız olarak, Türk milliyetçilerinin birbirleri ile dayanıştığı, kaynaştığı ve bir arada olduğu güçlü bir ticari ekosistem kurmaktır. Sokakta yürürken bir şişe su bile alacaksak, bunu bir Türk milliyetçisinden almaya gayret edeceğiz. Bu konuda yakında proje tanıtımını yapacağız ve sahaya ineceğiz. Bu ve benzeri projelerimizle ilçemizde Türk milliyetçileri arasında dayanışma ve birlik ruhunu kuvvetlendirecek, ilçemizde örnek bir teşkilat oluşturacak, Darıca'dan tüm Türkiye'ye başarılı bir model sunacağız. Hep birlikte çalışarak, yerel yönetimlerde etkin, şeffaf ve halkın ihtiyaçlarına duyarlı bir anlayış geliştireceğiz.
Bugünden itibaren, Darıca'da yaşayan her bir vatandaşımızın sesi olacak, onların sorunlarını ve taleplerini en üst düzeyde dile getireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde, güçlü ve müreffeh bir Darıca için el birliğiyle çalışacağız.
Bu vesileyle, bize güvenen ve destek veren tüm üyelerimize ve Darıca halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte daha güçlü ve daha güzel yarınlara ulaşmak için kararlılıkla yürüyeceğiz.

Saygılarımla,

Özgür Kaleözü

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adem Asil'den Büyük Başarı Paris 2024'te 5. Oldu

Adem Asil'den Büyük Başarı Paris 2024'te 5. Oldu