weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Kocaeli Haber İHH Vakfı'ndan Kocaeli Haberdar Gazetesine Ziyaret

İHH Vakfı'ndan Kocaeli Haberdar Gazetesine Ziyaret

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kocaeli Şubesi, önemli projelerini tanıtmak ve tanışma amacıyla Kocaeli Haberdar Gazetesi'ni ziyaret etti. İşte detaylar... ⬇️

İHH Vakfı'ndan Kocaeli Haberdar Gazetesine Ziyaret
Okunma Süresi: 2 dk

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kocaeli Şubesi, önemli projelerini tanıtmak ve tanışma amacıyla Kocaeli Haberdar Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, İHH Kocaeli Şubesi yetkilileri Köksal Aydın, Ceyhun Aslan ve Hakan Yalçınkaya, vakfın yürüttüğü çeşitli projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Savaş bölgelerinde, doğal afetlerde ve sosyo-ekonomik olarak dezavantajlı bölgelerde gerçekleştirilen yardım faaliyetleri ile ilgili bilgi paylaşımında bulunarak, vakfın amacını anlattılar.

Kocaeli Haberdar Gazetesi'nin kurucusu Alpay Çakırcı, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, İHH'nın önemli çalışmalarını takdir ettiğini belirtti. İHH Kocaeli Şubesi yetkilileri ise gazetenin toplumla olan ilişkisine değer vererek, ziyaretin kendileri için önemli olduğunu ifade ettiler. Bu tür ziyaretlerin toplumsal farkındalığı artırmada önemli bir rol oynadığını vurguladılar.

Hedefleri Nelerdir?

İHH İnsani Yardım Vakfı, Ramazan ayında Türkiye ve 60 ülkede yardım çalışmalarına başlıyor. Kocaeli şubesi, 12 Milyon TL hedefiyle yola çıkıyor. "Ramazan Kardeşliğe Çağrı" sloganıyla, iftariyelikler, zekât, fitre, fidye, kumanya ve bayramlık elbise dağıtımlarıyla 3.5 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor. Ülke genelinde 95 bin aileye gıda kumanyası dağıtılacak. Yurt dışında da 45 bin ihtiyaç sahibi aileye kumanya ulaştırılacak. İftar sofraları kurulacak, bayramlık kıyafetler ve gıda kartları dağıtılacak. Hayırseverler, 130 TL'lik destekle bir kişinin iftarını karşılayabilir ve 750 TL ile bir çocuğun bayramlık ihtiyacını karşılayabilir. İHH, emanet aldığı zekât ve fitreleri de ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edecek.

Destek olmak için ⬇️

Hayırseverler, başta Kocaeli’de, Türkiye’de, Gazze’de ve dünyanın farklı bölgelerindeki ihtiyaç sahibi Müslümanlar için zekâtlarını, fitrelerini, sadakalarını ve kumanyalarını bağışlayarak İHH Kocaeli Şubesinin Ramazan boyunca gerçekleştireceği kampanyalara destek olabilirler.

Bağışçılar; açıklamaya IFTAR, KUMANYA, FIDYE, FITRE, ZEKAT, BAYRAMLIK ya da YETIM yazarak İHH Kocaeli Şubesinin banka hesaplarından, internet sitesinden online olarak ve tüm ilçelerde bulunan temsilciliklerimize başvurarak yardımda bulunabilecek.

İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı Kocaeli Şubesi

Adres             : Mehmet Ali Paşa Mahallesi, Köse Sok. No:36 (Tramvay Durağı Karşısı)

Telefon           : 0262 333 23 34

Mail               : [email protected]

Hesap Numaraları ⬇️

Albaraka Türk Bankası IBAN

TR23 0020 3000 0028 7839 0779 68

Ziraat Bankası IBAN

TR68 0001 0007 2902 1249 9454 34

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Teheccüd Namazı Ne Zaman Kılınır?

Teheccüd Namazı Ne Zaman Kılınır?