weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
EskiÅŸehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
Ä°stanbul
Ä°zmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
KahramanmaraÅŸ
Mardin
MuÄŸla
MuÅŸ
NevÅŸehir
NiÄŸde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
TekirdaÄŸ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
UÅŸak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Kocaeli Haber Kocaeli'de Cinsel İstismar Sanığı Kendini Savundu!

Kocaeli'de Cinsel İstismar Sanığı Kendini Savundu!

Kocaeli'de Cinsel İstismar Sanığı Kendini Savundu!
Okunma Süresi: 2 dk

İHA haber ajansının haberine göre; Edinilen bilgiye göre, 2022’de 14 yaşında olan Z.A. ile 22 yaşındaki M.K., sosyal medyadan tanışarak arkadaşlık kurdu. İddiaya göre, M.K. 2 kez kız çocuğu Z.A’ya cinsel istismarda bulundu. Olaydan sonra kızlarının davranışlarında değişiklik olduğunu fark eden aile, Z.A’yı pedagoga götürdü. Z.A’nın olayı uzmanlara anlatması üzerine aile şikayette bulundu. Gözaltına alınan M.K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
"Nitelikli cinsel istismar" suçundan açılan davanın son duruşması, Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya tutuksuz sanık M.K. ve taraf avukatları katıldı. Olaya ilişkin savunma yapan Z.A.’nın aile avukatı, "Mağdurun olay tarihinde 14 yaşında olduğu ortadadır. Sanık ile mağdur sosyal medya hesabı üzerinden tanışarak konuşmaya başlamış. Sanık olay tarihinde 22 yaşında olup, mağdurun yaşını da bilmektedir. Sanık 2 kez İstanbul’dan mağdurun İzmit’teki evine gelerek kızı istismar etmiştir. Mağdura ulaşamayan sanık ona defalarca sinkaflı küfür etmiş. Sanık kendisinden 8 yaş küçük çocuğu istismar etmiştir. Bizim koruduğumuz değere yakışır şekilde ceza verilmesini talep ediyoruz" dedi.
Sanık avukatı ise "Müvekkilim kıza reşit olup olmadığını sormuş. O ise 18 yaşında olduğunu söylemiştir. Mağdur yaşından 2 kat daha büyük göstermektedir. Mağdur önceki celsede mahkeme huzurunda da yaşını sürekli farklı söyledi. Müvekkilim genç bir çocuk ve o dönemde evlenmek istiyor, ciddi niyetle yaklaşıyor. Müvekkilim polis değil ki mağdurun kimliğini istesin. M.K. herhangi suç işlememiştir. Sanığın, mağdurun kaç yaşında olduğunu sormuş olması suç işleme unsurunu ortadan kaldırmıştır. Müvekkilim olay tarihinde mağdurla evlenmek istemiş. Müvekkilimin beraatine karar verilmesini talep ediyoruz" şeklinde konuştu.Son sözleri sorulan sanık M.K., "Z.A’nın 18 yaşında olduğunu biliyordum. Mahkeme sürecinde mağdur bana ’Özledim’ diye mesaj attı. Benden 8 yaş küçük biriyle birlikte olma ihtiyacı duymadım. Vicdanım rahat, suçsuzum. Beraatimi talep ediyorum" ifadelerini kullandı.Mahkeme heyeti, sanığa "reşit olmayanla cinsel ilişki" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

kaynak Ä°HA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Un Helvası Tarifi

Un Helvası Tarifi