weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Kocaeli Haber Kocaeli'de Planlı Elektrik Kesintisi

Kocaeli'de Planlı Elektrik Kesintisi

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.), yarın 4 Temmuz Perşembe günü, Kocaeli'nin 4 ilçesinde bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı elektrik kesintisi yapacağını duyurdu. İşte detaylar:

Kocaeli'de Planlı Elektrik Kesintisi
Okunma Süresi: 2 dk

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.), yarın 4 Temmuz Perşembe günü, Kocaeli'nin 4 ilçesinde bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı elektrik kesintisi yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

Kartepe İlçesi

Kartepe ilçesinde Ketenciler ve Uzuntarla mahallelerinde belirli bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti, sabah 09:00'dan akşam 16:00'ya kadar sürecek. Etkilenecek bölgeler arasında Akmeşe Yolu Mevkii Küme Evler, Cami Mevkii, Cevizlik Mevkii, Çaloğlu Mevkii, Doktor Evleri Mevkii, Fıruze, Giresunlular Mevkii, İbrikdere Yolu Mevkii, Karağaç Mevkii, Ketenciler Orta Mevkii, Tıranko Mevkii, ve Yukarı Mevkii Küme Evler yer alıyor.

Darıca İlçesi

Darıca ilçesinde ise Bayramoğlu, Cumhuriyet, Emek, ve Osmangazi mahallelerinde kesinti yapılacak. Elektrik kesintisi sabah 09:00'dan akşam 16:00'ya kadar sürecek. Kesintiden etkilenecek sokaklar arasında 100. Yıl Sokak, 2252. Sokak, Akasya Sokak, Alparslan Caddesi, Cemal Çavuş Sokak, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, ve daha birçok sokak bulunmaktadır.

Gebze İlçesi

Gebze ilçesinde Denizli mahallesinde belirli sokaklar ve caddeler elektrik kesintisinden etkilenecek. Kesinti sabah 09:00'da başlayıp akşam 17:00'ye kadar devam edecek. Etkilenecek sokaklar arasında 3442. Sokak, Denizli Fatih Caddesi, ve Gazi Mustafa Kemal bulunmaktadır.

Dilovası İlçesi

Dilovası ilçesinde ise Şirinyalı ve Agah Ateş mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti, sabah 09:00'dan akşam 17:00'ye kadar sürecek. Etkilenecek caddeler ve sokaklar arasında Bağdatlı Caddesi, D-100 Karayolu Caddesi, Gündüz Caddesi, İzmit-İstanbul Otoban Caddesi, Yamanlar Sokak, Bağlar İçi, Hacı Mahmut Ağa, Hereke Atatürk Caddesi, ve daha birçok sokak bulunmaktadır.

Kesinti Yapılacak Bölgelerin Tablosu

İl

İlçe

Mahalle

Cadde-Sokak

Planlanan Tarih

Başlama Saati

Bitiş Saati

Kocaeli

Kartepe

Ketenciler, Uzuntarla

Akmeşe Yolu Mevkii Küme Evler, Cami Mevkii, Cevizlik Mevkii, Çaloğlu Mevkii, Doktor Evleri Mevkii, Fıruze, Giresunlular Mevkii, İbrikdere Yolu Mevkii, Karağaç Mevkii, Ketenciler Orta Mevkii, Tıranko Mevkii, Yukarı Mevkii Küme Evler

04.07.2024

09:00

16:00

Kocaeli

Darıca

Bayramoğlu, Cumhuriyet, Emek, Osmangazi

100. Yıl Sokak, 2252. Sokak, Akasya Sokak, Alparslan Caddesi, Cemal Çavuş Sokak, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, ve daha birçok sokak

04.07.2024

09:00

16:00

Kocaeli

Gebze

Denizli

3442. Sokak, Denizli Fatih Caddesi, Gazi Mustafa Kemal

04.07.2024

09:00

17:00

Kocaeli

Dilovası

Şirinyalı, Agah Ateş

Bağdatlı Caddesi, D-100 Karayolu Caddesi, Gündüz Caddesi, İzmit-İstanbul Otoban Caddesi, Yamanlar Sokak, Bağlar İçi, Hacı Mahmut Ağa, Hereke Atatürk Caddesi, ve daha birçok sokak

04.07.2024

09:00

17:00

Bu planlı kesintiler sırasında vatandaşların gerekli önlemleri alması önem arz etmektedir. SEDAŞ tarafından yapılan açıklamada, bakım ve onarım çalışmalarının elektrik arzının daha güvenilir ve kesintisiz hale getirilmesi amacıyla yapıldığı belirtilmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Müslüm Gürses Babası Annesini Neden Öldürdü?

Müslüm Gürses Babası Annesini Neden Öldürdü?