weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Kocaeli Haber YRP İzmit Eski Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin'in Abisi Vefat Etti

YRP İzmit Eski Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin'in Abisi Vefat Etti

Yeniden Refah Partisi İzmit Eski Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin'in acı günü... Abisi Recep Şahin hayatını kaybetti

YRP İzmit Eski Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin'in Abisi Vefat Etti
Okunma Süresi: 3 dk

Yeniden Refah Partisi Eski Belediye Başkan Adayı Mustafa Şahin'in abisi Recep Şahin, akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Beş çocuk babası olan Şahin, bölge halkı tarafından sevilen ve sayılan bir kişiydi. Emekli otobüs şoförü olan Şahin, uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düştü...

Mahallede herkes tarafından sevilen Recep Şahin, hayatı boyunca ailesine ve çevresine bağlılığıyla biliniyordu. Akciğer kanseri teşhisi konduktan sonra zorlu bir mücadeleye giren Şahin, ailesinin ve sevdiklerinin desteğiyle tedavi sürecini sürdürdü...

Cenaze Töreni

Recep Şahin’in cenazesi, 24 Mayıs Cuma günü öğle vakti Yeşilova Tepeköy Cami’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Şahin’in cenaze törenine ailesi, yakınları ve çok sayıda mahalle sakini katılacak. Cenazede, Şahin’in ailesi ve yakın dostları son görevlerini yerine getirecekler...

Kocaeli Haberdar Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz...

Mustafa Şahin Kimdir?

Mustafa Şahin, 1 Ekim 1977'de İzmit'te doğmuştur. İlköğrenimini İzmit Leyla Atakan İlkokulu'nda 1983-1988 yılları arasında, ortaöğrenimini ise Suadiye Ortaokulu'nda 1989-1992 yılları arasında tamamlamıştır. Lise eğitimini İzmit Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nde 1992-1995 yılları arasında almış ve ardından 1996-2000 yılları arasında Sivas Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur.

Kocaeli Üniversitesi'nde 2018-2020 yılları arasında Dış Ticaret eğitimi almış ve aynı dönemde Anadolu Üniversitesi Adalet MYO'yu bitirmiştir. 2020 yılından itibaren Anadolu Üniversitesi'nde Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümünde eğitimine devam etmektedir. Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde 2021-2022 yılları arasında Hukuk Fakültesi Özel Hukuk alanında yüksek lisans yapmış ve halen Sakarya Üniversitesi ÇEKO (Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Mustafa Şahin'in iş deneyimleri arasında, 2004-2005 yılları arasında Ülker Natura Gıda San. Tic. A.Ş.'de Güneydoğu Anadolu Bölgesi Satış Müfettişi olarak çalışması, 2005-2014 yılları arasında PepsiCola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti.'nde Güneydoğu, Trakya ve Kocaeli bölgelerinde Bölge Şefi olarak görev yapması bulunmaktadır. 2014 yılından itibaren Buşah Gıda San. Tic. Ltd. Şti.'nde firma sahibi ve genel müdür olarak görev yapmaktadır.

Ayrıca, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev almıştır. Avrasya Jeet Kune Do Federasyonu'nda genel sekreterlik yapmış, İzmit Pişmaniyesini Koruma ve Yaşatma Derneği'nin başkanlığını üstlenmiş ve Kocaeli Girişimci İş Adamları Derneği (KOGİAD)'nde genel sekreterlik yapmıştır.

Mustafa Şahin'in sahip olduğu sertifikalar arasında sunum becerileri eğitimi, üstün beceri rehberliği, koçluk eğitimi, ileri koçluk eğitimi, itirazları karşılama teknikleri, kantin işletme ustalık belgesi, aşçı ustalık belgesi, usta öğreticilik belgesi ve şekerleme ve çikolata ustalık belgesi bulunmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bochum - Fortuna Düsseldorf (Futbol) Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

Bochum - Fortuna Düsseldorf (Futbol) Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?