weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Kocaeli Haber Zafer Partisi Darıca Teşkilatı Coşkulu Bir Açılışla Yeni Yerine Kavuştu

Zafer Partisi Darıca Teşkilatı Coşkulu Bir Açılışla Yeni Yerine Kavuştu

Zafer Partisi Bünyesinde bugün coşkulu bir açılış vardı. Zafer Partisi Darıca İlçe Başkanı Özgür Kaleözü açılış töreninde geniş katılım sağlayan parti üyelerine ve açılışa yoğun ilgi gösteren misafirlere seslendi. Darıca Başkanı Özgür Kaleözü açılış konuşmasında bu özel günde Darıca'da büyük bir adım atıldığının altını çizdi. Açılışa yoğun bir ilgi gösteren misafirlere; Zafer Partisinin hiç bir hazine yardımı almadığı halde yüzde 4.5 gibi büyük bir oy oranına eriştiğini hatırlattı.

Okunma Süresi: 3 dk

Zafer Partisi Darıca İlçe Başkanı Özgür Kaleözü açılış töreninde geniş katılım sağlayan parti üyelerine ve açılışa gelen misafirlere seslendi:

Zafer Partisi Darıca İlçe Başkanı Özgür Kaleözü Açılış Konuşması

Değerli Zafer Partisi Üyeleri ve Kıymetli Misafirler,

Bugün burada, Darıca İlçe Teşkilatımızın açılış töreninde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Bu özel gün, partimizin Darıca'da ne denli büyük bir adım attığının, azim ve kararlılıkla nasıl büyük başarılara imza atabileceğimizin bir göstergesidir.

KISITLI KAYNAKLARLA BİLE YÜZDE 4.5 OY ORANINA ERİŞTİK

Son seçimlerde 14 adayın yarıştığı zorlu bir ortamda, hazine yardımı ve geniş finansman kaynakları olmayan tek parti olarak %4,5 gibi önemli bir oy oranına ulaştık. Bu başarı, bizlerin inançlı duruşu, birbirimize olan güvenimiz ve halkımıza olan bağlılığımız sayesinde gerçekleşti. Ancak bu başarı, sadece bir başlangıçtır. Geleceğe dair büyük hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmak için durmadan, yorulmadan çalışmalıyız.

8-14 AY İÇİNDE GENEL SEÇİM OLABİLİR

Sevgili arkadaşlar, önümüzdeki 8-14 ay içerisinde bir erken genel seçim olma ihtimali yüksek. Bu, bizler için büyük bir fırsat. Ancak, bu fırsatı değerlendirebilmek için sahada aktif olmamız, insanlara sorunlarını anlatmamız gerekiyor. Sığınmacı sorunundan ekonomik zorluklara kadar, halkımızın yaşadığı tüm sıkıntıları dile getirmeli ve çözüm önerilerimizi sunmalıyız. Bunun için etkinlikler düzenlemeli, her kapıyı çalmalı, her el sıkmalı ve her gönüle dokunmalıyız. Sahada olmadığımız her gün, mücadelemizden bir adım geri atmak demektir.

ZAFER PARTİSİ DARICA İLÇE TEŞKİLATI YENİ BİR DÖNEME GİRİYOR

Bugün burada, Darıca İlçe Teşkilatımızın açılışıyla birlikte yeni bir döneme adım atıyoruz. Bu teşkilat, sadece bir bina değil; mücadelemizin merkezi, halkımızla buluşma noktamız, geleceğe dair umutlarımızın filizlendiği yerdir. Birlikte çalışarak, birlikte hareket ederek, bu binayı bir zaferin merkezi haline getireceğiz.

HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDA OLMALIYIZ

Türk milliyetçileri olarak bizler; sadece seçim zamanlarında değil, her daim halkımızın yanında olmalıyız. Harekete geçmeli, gücümüzü göstermeliyiz. Unutmayın ki, Zafer Partisi’nin gücü siz değerli üyelerimizin azminde ve kararlılığındadır. Birlikte başaracağımıza inancım tamdır. Hepinizi, sahada etkinliklerimize katılmaya, görev almaya ve mücadelemize destek vermeye davet ediyorum.Türkiye'nin geleceği için, daha güçlü bir Darıca için, hep birlikte el ele verelim ve bu mücadeleyi kazanalım!

Teşekkür ederim."  diyerek konuşmasını sonlandırdı. 

Kaynak: Kocaelihaberdar Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli'de Devrilen TIR'ın Kupası Havaya Kalktı!

Kocaeli'de Devrilen TIR'ın Kupası Havaya Kalktı!