weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Magazin İnci Taneleri Hayranlarını Üzen Haber! Dizinin Kaldırılması İçin Başvuru Geldi…

İnci Taneleri Hayranlarını Üzen Haber! Dizinin Kaldırılması İçin Başvuru Geldi…

İnci Taneleri kaldırıldı mı, İnci Taneleri RTÜK cezası mı aldı, kaldırılacak mı? gibi sorular, son zamanlarda gündemi meşgul etmekte. Dilber'in çarpıcı dansının ardından sevenler ve sevmeyenler ikiye ayrılmıştı. Nihayet konu hakkında detaylar belli oldu...

İnci Taneleri Hayranlarını Üzen Haber! Dizinin Kaldırılması İçin Başvuru Geldi…
Okunma Süresi: 3 dk

İlk bölümü Kanal D ekranlarında geçtiğimiz Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri, tüm izleyici guruplarında ilk sırada yer almış ve yüksek reytingiyle dizi sektöründe bir ilki gerçekleştirmişti. Yılmaz Erdoğan Hazar Ergüçlü,   Güven kıraç’ın başrollerini paylaştığı dizinin ilk bölümünün yayınlanması sonrası fırtınalar koptu. Özellikle pavyon sahneleri ve erotik dans görüntüleriyle gündeme oturan dizi, şu günlerde yayından kaldırılma sorunuyla karşı karşıya.

Pavyon görüntüleri sebebiyle Ankara Seymenleri tarafından şikâyet edilen dizeye bir şikâyet de Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celalettin Gül’den geldi.

Son yılların en fazla ilgi gören dizileri sıralamasına ilk sıraya yerleşen ve milyonlarca izleyiciyi tarafından beğenilen dizi, yayından kaldırılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Sosyal medyada bu tür haberlerin çoğalması ile birlikte dizini hayranları İnci Taneleri dizisi yayından kalkıyor mu? Konusunda son gelişmeleri öğrenmek için araştırma yapıyor.

Diziyle ilgili İlk Şikayet Seymenlerden Geldi

Dizinin ilk bölümünün yayınlanması sonrasında büyük ilgi gören inci taneleri dizisinde yer alan pavyon ve dans sahneleri fırtınalar kopmasına sebep oldu. Bu tür sahnelerin genç kızlara ve aile hayatına kötü örnek olduğunu söyleyen Ankara Seymenler Kulübü adına dernek başkanı Şerafettin Kurt, RTÜK’e başvurarak dizinin yayından kaldırılmasın talep etti.

İkinci Şikayet Mil-Diyanet Sendikasından

İlk bölümünün yayınlanmasının hemen ardından farklı kesimler tarafından yorumlanan diziyi beğenenler çoğunlukta olsa da bazı kesimlerden yükselen tepkiler de dikkat çekiyor. Seymenler Kulübünün şikayeti sonrasında Mil-Diyanet Sendikası Genel Başkanı Celalettin Gül de dizinin yayından kaldırılması talebiyle RTÜK’e başvuruda bulundu.

İnci Taneleri Konusu ve Oyuncuları


Senaryosu Yılmaz Erdoğan tarafından yazılan dizide, karısını öldürmek suçundan uzun yıllar cezaevinde yattıktan sonra tahliye olarak hayata sıfırdan başlayan Azem Yücedağ adında bir edebiyat öğretmeninin hikâyesi konu ediliyor. İzlenme rekorları kıran dizide pavyondaki dans görüntüleri ile gündeme bomba gibi düşen Hazar Ergüçlü, bazı kesinlerden gelen tepkilerle de gündemde kalmaya devam ediyor. Sosyal medyayı ikiye bölen ve dizi hayranlarıyla eleştiride bulunan kesimi karşı karşıya getiren dizi, özellikle pavyon sahneleri ve Hazar Ergüçlü’nün dansıyla daha çok konuşulacak gibi görünüyor.

Cezaevinden çıktıktan sonra bir otele yerleşen ve hayata yeniden tutunarak dağılan ailesini bir araya getirebilmek için çabalayan Azem Yücedağ adındaki öğretmeni konu eden drama dizisi, birçok sırrı da içerisinde barındırıyor. İkinci bölümle birlikte sırların aydınlanmasını bekleyen dizi izleyicileri özellikle öğretmenin karısının ölümüne yol açan olaylar zincirini merak ediyor.

Her Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan diziye ikinci bölümde sevilen oyuncular Kubilay Aka ve Rıza Kocaoğlu da katılıyor. Yılmaz Erdoğan hayranlarının yanı sıra, edebiyat ve şiir tutkunlarını da heyecanlandıran dizi, yeni bölümüyle daha fazla ilgi göreceğe benziyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ELON MUSK'IN 56 MİLYAR DOLARLIK TAZMİNAT PAKETİ İPTAL EDİLDİ

ELON MUSK'IN 56 MİLYAR DOLARLIK TAZMİNAT PAKETİ İPTAL EDİLDİ