weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Rüya Tabirleri Rüyada Ciğer Görmek

Rüyada Ciğer Görmek

Rüyada Ciğer Görmek
Okunma Süresi: 2 dk

 Rüyada Ciğer Görmek,keyif alacağınız işlerle meşgul olacağınızı gösterir ve zararlarınızın hızla telafi edilecek olmasına yorumlanmaktadır. Kendinizi iyi hissedeceğiniz olaylara işaret eder ve olumlu gelişmelerin sizi beklediğini de göstermektedir. Güveninizin artacağı kişilerle birlikte ortak işlere gireceğinize delalet etmektedir. Rüyada Ciğer Görmek, canınızı sıkacak gelişmelerden kurtulacağınızı ifade eder ve çok rahat edeceğiniz süreçleri simgelemektedir.

 

Rüyada Ciğer Yediğini Görmek

Malınızı kaybedeceğinize işaret eder ve sıhhatsiz bir durumun içerisinde bulunacağınızı göstermektedir. Rüyada Ciğer Görmek, kazançlarınızın azalacağına delalet eder ve engellerin de çoğalacak olmasına tabir edilecektir. Emniyetinizi riske atacak gelişmelerin yaşanacağını ifade eder. Şanssızlık ve umutsuzluk içerisinde kalmanıza delalet eder ve zorluklarla karşılaşacağınızı da gösterecektir. Rüyada Ciğer Görmek, sıkıntılı dönemlerin içerisinde bulunmanıza işaret edecektir. Kişiliğinizi tehlikeye sürükleyecek kimselere tabir edilmektedir. Diğer yandan ise iyiliklerinizin yanlış algılanacak olmasına tabir edilir. Emek verdiğiniz işlerden maddi karşılığını alamayacağınız sonuçların doğacağını ifade etmektedir. Yatırımlarınızın sonucunda hoşunuza gitmeyecek bazı kayıpların olacağını da ifade edecektir. Refahınızın kötüye gidecek olmasına tabir edilir ve yatırdığınız paraları dilediğiniz gibi alamayacağınızı da gösterecektir.

 

Rüyada Çiğ Ciğer Görmek

Kötü bir haberi alacağınıza işaret eder ve faydasız kimselerle bir arada bulunacağınızın bilgisini vermektedir. Aklınızda sürekli bir soru işaretinin olacağını ifade eder ve işlerinizin riskli bir biçimde devam edeceğini göstermektedir. Rüyada Ciğer Görmek, sizi derinden sarsacak durumların yaşanacağını gösterecektir. Aile bağlarının kopma noktasına geleceğini ifade eder ve olumsuz olayların etkisinde kalacağınızın bilgisini verir. Yatırımlarınızı dikkatli bir biçimde gerçekleştiremeyeceğinize delalet edecektir. Rüyada Ciğer Görmek, yorgunluklarınızın çoğalacağını ifade eder ve sürekli sorumluluk alacağınıza delalet edecektir. Çok büyük yıkımların sizi beklediğini ifade eder ve işlerinizden dilediğiniz sonuçları alamayacağınızı da gösterir. Sevinçlerinizin giderek daha da azalacak olmasına tabir edilir.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rüyada Bardak Görmek

Rüyada Bardak Görmek